CBW-erkende woonwinkel
 4.2/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Hoekbanken

Bent u op zoek naar een mooie hoekbank en druk aan het oriënteren naar wat voor soort bank u wilt hebben? Wij hebben de meest uiteenlopende collectie hoekbanken. Gaat uw voorkeur uit naar een design hoekbank of een stoffen hoekbank? Misschien kiest u zelfs een heerlijke hoekbank om op te loungen en waar een voetensteun aan vast zit, of een relaxhoekbank? De keuze in goedkope hoekbanken bij Woonsquare is erg uitgebreid, er zit altijd een hoekbank tussen die bij uw smaak en interieur past.

Hoekbanken

corrado element hoekbank rvv
 

Corrado

 
€ 1199,00
fleetwood hoekbank moss schuin
 

Fleetwood hoekbank moss

 
€ 2799,00
richmond cognac hoek schuin links
 

Richmond hoekbank

 
€ 2199,00
monte carlo rood schuin
 

Monte Carlo rood

 
€ 849,00
konstanz grijs rvvhocker
 

Konstanz

 
€ 1299,00
amante hoekbank antra rvv
 

Amante antracite

 
€ 799,00
melbourne ovaal sfeer

Liever de meubels in het echt zien?

Kom gezellig langs!

Vind een winkel in de buurt
santiago olive rvv
 

Santiago

 
€ 1699,00
oxford iceblue hoekbank rvv1
 

Oxford hoekbank

 
€ 1599,00
santorini creme rvv
 

Santorini creme

 
€ 1299,00
porto hoekbank schuinblauw
 

Porto U-bank blauw

 
€ 1299,00
verona hoekbank rvv
 

Verona grijs

 
€ 1299,00
fleetwood bruin hoek schuin
 

Fleetwood hoekbank

 
€ 2799,00
« 1 2 3 4 5 »
cta

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek een megastore!

winkel in de buurt

Hoekbanken

Een nieuwe hoekbank schaft u niet zomaar aan, wij begrijpen als geen ander dat u de nieuwe hoekbank eerst wilt testen voordat u deze gaat kopen. Om dit te doen bent u van harte welkom in één van onze tien filialen. Hier kunt u voordat u een nieuwe hoekbank koopt persoonlijk advies krijgen en kunnen we samen de perfecte hoekbank voor u vinden. Op deze manier kunt u een goedkope hoekbank kopen die aan al uw wensen voldoet. Onze hoekbanken zijn verkrijgbaar in modellen met aan beide kanten een leuning, maar we hebben ook goedkope hoekbanken met een chaise lounge. Dit houdt in dat de hoekbank aan de linker- of rechterkant een verlengd stuk heeft zonder rugleuning. Zo wordt er extra zitruimte gecreëerd maar is dit ook de perfecte oplossing om je benen op uit te strekken.

Meer dan alleen een goedkope hoekbank nodig?

Wij kunnen onze meubels zeer voordelig aanbieden, maar wel voor een goede kwaliteit. Bij het kopen van uw nieuwe goedkope hoekbank geven wij u daarom ook graag advies over hoe u uw hoekbank het beste kunt onderhouden. Bent u behalve een hoekbank ook nog op zoek naar andere meubels? U kunt bij ons meer dan alleen een goedkope hoekbank kopen. Wij beschikken over een ruim assortiment banken, hoekbanken, stoelen, kasten en zelfs complete interieurs. Kom langs bij Woonsquare en u zult versteld staan van alles wat wij u kunnen bieden tegen mooie prijzen.

Woonsquare. Da's thuiskomen!

Sluiten