CBW-erkende woonwinkel
 4.2/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Relaxbanken

Op zoek naar een comfortabele relaxbank van goede kwaliteit tegen een lage prijs? Dan ben je bij Woonsquare aan het juiste adres. Ons aanbod relaxbanken bestaat uit diverse soorten, kleuren en bekledingen. Om het zitcomfort te vergroten zijn onze relaxbanken en loungebanken voorzien van een manueel of elektrisch relaxsysteem. Woonsquare geeft graag advies over relaxbanken die binnen uw interieur en budget passen.

Relaxbanken

holiday hoekbank rvv relax
 

Holiday

 
€ 1999,00
luciano zwart 3.52 rvv
 

Luciano 3/2

 
€ 1499,00
lotus loungebankhocker rvv
 

Lotus

 
€ 1499,00
« 1 2 »
cta

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek een megastore!

winkel in de buurt

Relaxbanken

Relaxbanken zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, stijlen en met verschillende mogelijkheden. Zo zijn er relaxbanken die handmatig bedienbaar zijn, maar tegenwoordig is het gangbaar dat de relaxsystemen in relaxbanken volledig traploos en elektrisch bedienbaar zijn. Naar keuze zonder of juist met verstelbare hoofdsteunen, zodat u nog relaxter kunt vertoeven in uw relaxbank. Allemaal met de kwaliteit en het comfort dat u van ons gewend bent. En al onze relaxbanken zijn samen te stellen en leverbaar in de kleur en bekleding die u wenst. Wij hebben altijd een relaxbank die bij u past.

Relaxbank op maat

Al onze relaxbanken zijn geheel op maat en naar uw specifieke wensen samen te stellen. Wij leveren onze relaxbanken in verschillende bekledingen, kleuren en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit handmatig of elektrisch bedienbaar. Of met verstelbare schuifzittingen en verstelbare hoofdsteunen. Alles om een ultiem zit- en ligcomfort te creëren. Ook hebben we relaxbanken die passen bij één van de relaxfauteuils uit ons assortiment. Zo maakt u een passende samenstelling van relaxmeubels in uw interieur. 

Relaxbank kopen?

Het kopen van een relaxbank is iets waar wij u graag in adviseren. Het is immers geen standaard bank, maar een bank met meerdere relaxmogelijkheden. Ook is het bij dit soort banken van belang om deze zelf uitvoerig uit te proberen, zodat u weet wat bij u past. Kom daarom langs in een van onze vestigingen zodat u onze relaxbanken meteen kunt testen, ervaren en samenstellen.

Woonsquare. Da's thuiskomen!

Sluiten