CBW-erkende woonwinkel
 4.2/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Stoelen

sta op stoel categorie
Sta-op stoelen
relaxfauteuil categorie
Relaxfauteuils
categorie eetkamerstoelen
Eetkamerstoelen
fauteuils categorie
Fauteuils

Stoelen, verkrijgbaar in verschillende soorten en maten: woonkamerfauteuils, relaxfauteuils, sta-op fauteuils, eetkamerfauteuils. Kortom, wij hebben een grote collectie woonkamerstoelen. Al onze stoelen zijn leverbaar in honderden verschillende uitvoeringen, kleur- en stofcombinaties. Bij Woonsquare vindt u altijd passende stoelen voor in de woon- of eetkamer!

sterling rvv
 

Sterling relaxfauteuil

 
€ 1199,00
reno rvv
 

Reno relaxfauteuil

 
€ 899,00
kyoto faut liver  rvv
 

Kyoto fauteuil

 
€ 999,00
kasteelbank 1.5s blauw rvv
 

Kasteelbank 1,5-zits blauw

 
€ 399,00
carlito faut rvv
 

Carlito fauteuil

 
€ 599,00
travolta bruin faut schuin
 

Travolta fauteuil

 
€ 199,00
melbourne ovaal sfeer

Liever de meubels in het echt zien?

Kom gezellig langs!

Vind een winkel in de buurt
salerno rvv
 

Salerno relaxfauteuil

 
€ 799,00
pedro rvv
 

Pedro relaxfauteuil

 
€ 799,00
morgan faut grey rvv
 

Morgan fauteuil grey

 
€ 249,00
rumba cognac stoel rvv
 

Rumba stoel cognac

 
€ 129,00
montreal rvv
 

Montreal stoel

 
€ 249,00
arcade cognac rvv
 

Arcade stoel cognac

 
€ 129,00
antoni faut2 rvv
 

Antoni fauteuil

 
€ 399,00
dakota stoel cognac rvv
 

Dakota stoel cognac

 
€ 129,00
avenger faut ocean rvv
 

Avenger fauteuil

 
€ 749,00
bolton bruin faut rvv
 

Bolton fauteuil

 
€ 299,00
georgia faut rvv
 

Georgia fauteuil

 
€ 899,00
rumba d.bruin stoel rvv
 

Rumba stoel donker bruin

 
€ 129,00
« 1 2 3 4 5 »
cta

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek een megastore!

winkel in de buurt

Woonkamerstoelen

Stoelen zijn een belangrijk onderdeel in de woonkamer, al helemaal als het eetgedeelte van uw huis zich in de woonkamer bevindt. Woonkamerstoelen zijn een blikvanger, maar u brengt er ook geruime tijd op door. Verschillende woonkamerstoelen in ons assortiment passen goed bij de banken uit ons assortiment. Zo kunt u ruimte besparen of in die ene hoek toch nog een zitplaats creëren in de woonkamer door een stoel te plaatsen die bij de bank past of u kunt natuurlijk een compleet andere stijl stoel kopen. Denk voor het kopen van de huiskamer stoelen voor in de woonkamer ook goed na over de afmetingen. Zes eetkamerstoelen nemen bijvoorbeeld redelijk wat ruimte in en u moet ze ook nog naar achter kunnen schuiven en die ene mooie woonkamerstoel moet wel in uw woonkamer passen. Wij bieden verschillende woonkamerstoelen aan met een goed zitcomfort. Daarnaast zijn onze woonkamerstoelen altijd scherp geprijsd.

Groot assortiment stoelen en fauteuils

Bedenk voor het kopen van de stoelen na over waarvoor u de stoel gaat gebruiken. Wordt het een eetkamerstoel of een stoel voor naast de bank waar u lekker in kunt relaxen? Wilt u graag stoelen met armleuningen? Vindt u het fijn om stoelen te hebben op wieltjes of houdt u juist niet van stoelen die kunnen rijden? Is het handig om stoelen te hebben die u helpen met het opstaan? Als u deze vragen kunt beantwoorden, kunt u gerichter zoeken naar de juiste woonkamerstoelen.

Huiskamer stoelen

Wat is er nu niet fijner dan even lekker ontspannen in een goede stoel na een lange dag waarin u druk bent bezig geweest? Deze stoel koopt u uiteraard bij Woonsquare. Dankzij een groot en divers aanbod weet u altijd de perfecte stoel te vinden voor in uw kamer. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel waardoor het zitcomfort bij iedere huiskamer of andere stoel uitstekend is.

Kom langs in de winkel

Uw nieuwe huiskamer stoelen moeten natuurlijk wel lekker zitten. Wij nodigen u daarom van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze winkel. U zult versteld staan van ons enorme assortiment. Kom de stoelen voor in de woonkamer of aan de eettafel testen. Wij hebben voor iedereen en elk interieur geschikte stoelen. Onze collectie huiskamer stoelen en fauteuils is groot en wisselt zeer regelmatig. Wie zien u graag terug in een van onze vestigingen.

Woonsquare. Da's thuiskomen!

 

 

Sluiten