×

Selecteer uw vestiging

Bankstellen

Bankstellen

Bent u op zoek naar een mooi bankstel voor een voordelige prijs? Dan bent u bij Woonsquare aan het juiste adres! Op onze website én in onze vele Woonsquare-vestigingen vindt u een breed assortiment bankstellen. Klassiek, modern, design, industrieel, 2 zits banken of 3 zits banken? Bij ons kunt u een bankstel kopen die bij uw smaak en interieur past. 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Weekknaller

Rio

Nu € 999,00

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bankstel op maat

Heeft u een mooi bankstel gezien, maar wilt u deze in net een andere kleur of opstelling? Vraag het ons, en wij zullen er alles aan doen om u te helpen bij de aanschaf van uw bankstel. Een huis voelt pas thuis wanneer u er naar volle tevredenheid woont, met de meubelen waar u van houdt. Wij weten hoe belangrijk dit is en daarom helpen wij u graag om dit doel te bereiken.

2 zits banken

Ons assortiment bevat zowel 2 zits banken als 3 zits banken. Een 2 zits bank is gemaakt om met twee personen op te zitten. Onze 2 zits banken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in diverse materialen leverbaar. U kunt kiezen om een grote bank in de woonkamer te plaatsen, maar twee 2 zits banken zijn ook een leuke opstelling, of een twee-zits in combinatie met een 3 zits bank. Kortom u kunt ieder soort bankstel kopen bij Woonsquare.

Bankstel kopen

Speciaal voor u hebben we volgens de laatste trends bankstellen geselecteerd van hoogwaardige kwaliteit met het juiste zitcomfort. Iedere week kunt u profiteren van grandioze aanbiedingen, zodat u voor een voordelige prijs een bankstel kunt kopen. Onze aanbiedingen variëren iedere keer. Houd wekelijks onze website dus goed in de gaten, als u kans wilt maken op mooie bankstel aanbiedingen. Naast dat u bankstellen bij ons kunt kopen voor een leuke prijs zijn ze wel van goede kwaliteit. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk, daarom vindt u bij ons alleen kwalitatieve goedkope bankstellen.

Bankstellen

Onze bankstellen kunt u online bekijken maar wij snappen dat u voor het bankstel kopen op het bankstel wil hebben gezeten. Daarom bent u van harte welkom in één van de filialen van Woonsquare. Wij zijn gevestigd in Alkmaar, Almere stad, Amersfoort, Bergen op Zoom, Eindhoven, Heerlen, Middelburg, Nieuwegein, Oss en Oosterhout. Er zit dus altijd wel een Woonsquare bij u in de buurt om uw bankstel te testen voordat u een bankstel koopt.

Woonsquare. Da's thuiskomen!

Volg ons op social media:
naar boven
Klanten beoordelen Woonsquare.nl met een 8.1, gebaseerd op 5477 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen