In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Grijze bank stylen

Een grijze bank past in vrijwel iedere woonkamer en mede daarom is grijs de meeste verkochte kleur voor een bankstel. Het is een mooie kleur die een goede basis vormt voor het interieur en goed te combineren valt. Daarnaast is grijs een kleur die u niet zo snel beu bent. In deze blog geven we een aantal voorbeelden van hoe en waarmee u een grijze bank kunt combineren. Maar het blijft uiteraard altijd goed om uw eigen stijl te behouden en deze toe te passen.

blog grijze bank stylen 1024x640

Grijze bank voor iedere stijl

Een grijze bank is nagenoeg in elk gewenst design, formaat en bekleding te vinden; liever een stoffen grijze bank of een leren grijze bank? U vindt het bij Woonsquare allemaal. Dus ook voor uw stijl hebben wij een passende grijze bank. De grijze bank kunt u laten opgaan in het interieur door lichte tinten in de woonkamer te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een lichte houten vloer en een grijze muur. U kunt natuurlijk er ook voor kiezen om uw grijze bank juist in contrast te laten staan met de rest van de woonkamer, zodat de bank meer in het oog springt. Door te werken met verschillende accessoires kun je je grijze bank steeds een ander uiterlijk geven en in de woonkamer elke keer een nieuwe en unieke sfeer creëren.

Landelijk of Scandinavisch

Houdt u van een rustige woonkamer? Gebruik dan vooral veel witte accessoires op en rondom de bank. Witte meubels zoals een salontafel en een tv-meubel houden de woonkamer ruimtelijk. Dit past erg goed bij een grijze bank. Zo kunt u ook gemakkelijk een landelijke look creëren. Wilt u liever in de Scandinavische stijl blijven? Ga dan voor kleurrijke woonaccessoires en combineer dit met hout en andere natuurlijke materialen. Lees hier meer over hoe u een Scandinavische look in de woonkamer kunt creëren.

Grijze bank en kleuren

Grijs kun je met zo’n beetje alle kleuren combineren. Vrolijk de bank op met verschillende kleuren kussens en plaids. Van kussens met een motief tot effen kussens, het past allemaal. Kies de kussens op basis van uw smaak. De grijze bank kunt u per seizoen (of gewoon wanneer u er zin in heeft) opnieuw stylen. Ook kunt u een grijze bank leuk combineren met een vloerkleed. Zo past een grijze bank mooi bij een blauw tapijt, maar kleurt een grijze bank ook mooi met roze tinten. Pasteltinten zorgen voor een gebalanceerde look. Ook zijn grijs en zwart altijd een goede combinatie. Maar u kunt ook spelen met blauw, wit en grijze tinten. Zoals u merkt: er zijn echt opties genoeg.

Trends 2023 combineren met een grijze bank

Wilt u graag de trends van nu verwerken in de accessoires? Marmer mag nog steeds en valt ook goed te combineren met een grijze bank. Zo kunt u gaan voor marmer behang op de muur, maar als u voor een iets minder drastische styling wilt gaan kunt u ook een leuke bijzettafel van marmer kopen of een kussen met marmerprint. Daarnaast kleurt grijs ook mooi met okergeel als accentkleur. Of met een frisse gedurfde kleur als lime-groen, voor een speelser effect. Zoals we eerder schreven is een trend van de laatste tijd velours (fluweel). U kunt hierin meegaan door een plaid van velours over de bank te hangen en/of kussens van velours op de bank te leggen.

Neutrale bank grijs stylen

Een neutrale bank in de kleur grijs is een perfecte basis voor een moderne en tijdloze woonstijl. Deze kleur past bijna in elke interieur en is gemakkelijk te combineren met andere kleuren en accessoires. Een grijze bank kan worden gestijld met verschillende kussens en plaids in verschillende kleuren en materialen, zoals bijvoorbeeld met zachte wol of katoen, dit zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Styl nu jouw grijze bank bij Woonsquare!

Grijze bank stylen

Er zijn dus genoeg opties om een grijze bank te stylen. U kunt uw bank al een compleet andere look geven door de sierkussens en plaids op de bank te vervangen. Dit kan weer voor een frisse look zorgen en is ook nog eens lekker knus. Wij raden aan om hierbij een kleur te kiezen die  je verder terug kan laten komen in de woonkamer door middel van bijvoorbeeld kaarsen en kleuren vazen en wellicht zelfs het vloerkleed. Zo oogt de woonkamer meteen weer anders!

 

 

Meer inspiratie op doen

tips voor een stijlvolle mancave hoekbank mexico 1024x640

Mancave inrichten? Vijf tips voor een stijlvolle inrichting

wnsq1802 01 buckingham hoekbank sfeer def pink 1024x638

Romantische woonstijl

gekleurde bank durf jij het

Durf jij het: een gekleurde bank?

scandinavische slaapkamer 1024x640

Een Scandinavische slaapkamer

arizona cognac 3s sfeer

Onze collectie bekijken?

Bezoek een megastore en profiteer deze week nog van extra voordeel!

winkel in de buurt
4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek