Boxsprings

Boxsprings

Weinig dingen in uw woning zijn zo belangrijk als uw bed. U ligt er immers elke nacht urenlang in! Bij Woonsquare hebben we diverse soorten boxsprings: elektrisch verstelbaar of met vaste boxen. Bekleed in stof, warm microvezel of juist in kunstleder. Alle soorten boxsprings in diverse uitvoeringen, formaten, bekledingen en kleuren. Helemaal compleet en meegestoffeerd. Kom eens proefliggen in een van onze vestigingen. Voor elk budget hebben wij het juiste bed! 

Weekknaller

Veneto

Normaal € 1.199,00

Nu € 799,00


Boxsprings

Op deze pagina kunt u alle boxsprings vinden die wij in ons assortiment hebben. Voor deskundig slaapadvies bent u natuurlijk altijd welkom bij ons in een filiaal. In ons assortiment hebben we (elektrische) boxsprings in alle soorten en maten en kunt u ook zelf uw boxspring samenstellen. Ook hebben we complete boxspringsets met meegestoffeerde matrassen en inclusief toppers. Een boxspring bestaat uit een geveerde box, het onderste gedeelte van de boxspring, hier bovenop ligt het matras en daar bovenop de eventuele topdekmatras. Daarnaast bestaat hij uit het hoofdbord en de poten. En bij sommige boxsprings leveren we ook een bijpassend nachtkastje.

Complete boxsprings

Bij ons vindt u complete boxsprings, zodat alle onderdelen bij elkaar passen en op elkaar afgestemd zijn. Bij ons vindt u meteen uw complete bed. Al onze boxsprings zijn van hoge kwaliteit en ons complete boxspring assortiment is zo variërend dat er voor iedereen een geschikt bed tussen zit, voor iedere slaper en voor ieder interieur en budget. We hebben complete boxsprings met een enkel matras of met twee losse matrassen. Bij twee losse matrassen krijgt u de mogelijkheid om twee verschillende matrassen te kiezen afhankelijk van de wensen en lichaam van de slaper.

Tweepersoons boxsprings

Als u met twee personen in de boxspring wil slapen adviseren wij een boxspring vanaf 140 x 200 centimeter. Vanaf deze afmeting heeft u voldoende ruimte om u te kunnen bewegen in uw slaap. Hoe groter de afmeting hoe meer ruimte u heeft in uw tweepersoons boxspring. Vaak wordt het formaat 160/180 x 200 centimeter aangehouden bij een tweepersoons boxspring.

Volg ons op social media:
naar boven

Klanten beoordelen Woonsquare.nl met 4.5 uit 5 sterren, gebaseerd op 3827 beoordelingen. Bekijk beoordelingen