CBW-erkende woonwinkel

Woonsquare is een CBW-erkende woonwinkel en dat biedt u als koper meerdere voordelen: 

1. Extra garantie
CBW-aangesloten woonwinkels bieden u als koper een extra goede productgarantie. 

2. Veilig (aan)betalen
Uw aanbetaling valt onder een aanbetalingsregeling. Dit biedt u extra zekerheid voor uw aanbetalingsbedrag. 

3. Duidelijke afspraken
De leveringen van Woonsquare geschieden onder de voorwaarden van het CBW. Deze voorwaarden krijgt u mee bij uw aankoop. Zo is er duidelijkheid voor u als koper.


Waarom kopen bij een CBW-erkende winkel? 

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, moeten aan zeer zware criteria voldoen, u weet dus zeker dat u met een solide partner van doen heeft. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want u heeft als koper extra garanties. Op het gebied van veilig (aan)betalen bijvoorbeeld. Daarnaast biedt Woonsquare als CBW-erkende woonwinkel u bovendien extra productgaranties op uw aankoop.

Voor meer uitgebreide en aanvullende informatie over het CBW en de bijbehorende garanties en zekerheden die dit u als koper biedt, kunt u op één van onderstaande links klikken.

Link naar CBW-erkendpagina | CBW-voorwaarden downloadbaar

CBW-erkend. Dat is kopen met zekerheid en garantie!

Volg ons op social media:
naar boven

Klanten beoordelen Woonsquare.nl met 4.5 uit 5 sterren, gebaseerd op 4510 beoordelingen. Bekijk beoordelingen