Onderhouds- en garantieplannen

Onderhoudsmiddelen

Als u uw nieuwe meubels heeft aangeschaft wilt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk in optimale conditie blijven. Hiervoor biedt Woonsquare u als klant diverse onderhoudsmiddelen aan voor o.a. textiel (stof), leer, kunstleer en hout. Deze onderhoudsmiddelen zijn speciaal voor elke bekleding of houtsoort geproduceerd en samengesteld.

Wij adviseren u om uw (nieuwe) meubels regelmatig na te lopen en te controleren op vlekken, kleine schades en verkleuringen. Doe dit minimaal 4x per jaar. Daarnaast dient u de onderhoudsmiddelen voor uw meubel te gebruiken volgens de op de verpakking aangegeven instructies. Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking of meegeleverd instructiemateriaal.

onderhouds- en garantieplannen           


Onderhouds- en garantieplannen

Wilt u meer zekerheid en aanvullende garantie op uw nieuwe meubel(s)? Dan kunt u kiezen uit diverse onderhouds- en garantieplannen. Deze pakketten biedt Woonsquare onder andere aan in combinatie met professionele behandeling van uw meubel(s). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het impregneren (=waterafstotend maken) van de stoffen bekleding op uw meubels met speciale vezelbeschermers, waardoor gemorste dranken eenvoudig te verwijderen zijn van de bekleding of speciale lederbeschermingsmiddelen die uw lederen meubel in topconditie houden.


All in House - 5 jaar complete zekerheid!

Voor de meest uitgebreide zekerheid en garantie kunt u kiezen voor het All in House-pakket waarmee uw nieuwe meubels voor een periode van maar liefst 5 jaar gedekt zijn. Uw 3 jaar aflopende garantie wordt dan omgezet naar 5 jaar volledige garantie met tal van aanvullende services.

Met het All in House-pakket bent u voor een periode van 5 jaar verzekerd van o.a.:

 • Het opvullen van losse kussens als deze na verloop van tijd overmatig zijn gaan inzakken
 • Het verstevigen/opvullen van zitmeubelen met een vaste zit als deze na verloop van tijd overmatig zijn gaan inzakken
 • Het vastzetten van losse veren, veringslatten en/of verenclips in zitmeubelen
 • Het opspannen bij overmatig rimpelen of plooien van bekledingsstof (indien mogelijk)
 • Het weer gangbaar maken van bedieningsmechanieken
 • Het aanspannen van singelbanden of het plaatsen van nieuwe banden
 • Het repareren van losgeraakte stiknaden
 • Het inzetten van losgeraakte knopen
 • Het vastzetten van losgeraakte verbindingen
 • Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
 • Het verhelpen van kraakgeluiden


Ook kunt u uw met textiel beklede meubel(s) compleet laten reinigen en kleine beschadigingen in het leder laten verhelpen tegen 50% reductie op het standaard tarief. Zo bent u minstens 5 jaar gegarandeerd van veel zitplezier!

Volg ons op social media:
naar boven
Klanten beoordelen Woonsquare.nl met een 8.1, gebaseerd op 5777 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen