Longchair-banken

Longchair-banken

Bent u op zoek naar een hoekbank met een longchair eraan? Bij Woonsquare heeft u de keuze uit een grote collectie longchair-banken in verschillende stijlen. Zoekt u bijvoorbeeld een designbank of klassieke bank met longchair? Of gaat uw voorkeur uit naar een robuuste bank met longchair? Wij hebben hem. En als het nodig is maken we uw longchair-bank helemaal op maat. Da's thuiskomen!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Weekknaller

Verona

Normaal € 879,00

Nu € 699,00

Weekknaller

Calabria

Normaal € 1.149,00

Nu € 899,00

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Longchair voetenbankje

Toe aan een nieuwe bank? Ga eens voor iets anders dan een hoekbank of een 2-zitsbank, ga voor een bank met longchair. Een longchair is letterlijk vertaald een lange stoel. Dus eigenlijk een stoel waar een element extra aan gekoppeld is. Dit kan bij een normale bank, hoekbank of een u-bank. De longchair zorgt voor een extra zitplaats of kan fungeren als lekker voetenbankje. De ruimte blijft met een longchair gedeeltelijk open, aangezien er geen armleuning aan dit stuk zit, maar u kunt nog wel meerdere mensen kwijt op de bank.

Longchair bank

De longchair banken kunnen in diverse materialen worden bekleed. Wij hebben verschillende soorten stijlen longchair-banken. U kunt uw gewenste longchair-bank compleet op maat laten maken. Zo kunt u lekker uw benen strekken op de longchair bank die helemaal naar uw wens is.

Longchair-bank goed voor gezondheid

Een longchair-bank is niet alleen mooi, het is ook nog eens goed voor uw gezondheid. Uw benen komen beter tot rust op een longchair-bank, dit komt doordat u met uw benen omhoog zit en dat is goed voor de bloedsomloop in de benen. Ook hebben we longchair banken voor twee personen.

Oneindig veel mogelijkheden bank met longchair

Banken met longchair zijn erg in. Ze zijn verkrijgbaar met of een links of een rechtse uitvoering of beide kanten en in iedere stijl zoals romantisch of landelijk. De mogelijkheden zijn onbeperkt met een bank met longchair. Zo kunt u de bank met longchair samenstellen zodat deze past bij de rest van uw woonkamer en het niet in uw loopgedeelte zit. Mocht u twijfelen over de juiste longchair bij u in huis of benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor een longchair-bank, kom dan langs in een van onze filialen.

Volg ons op social media:
naar boven

Klanten beoordelen Woonsquare.nl met een 8.7, gebaseerd op 2579 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen