CBW-erkende woonwinkel
 4.5/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Ervaringen Woonsquare: door onze klanten beoordeeld met een 8,1!

Sinds geruime tijd vragen wij onze klanten om ons te beoordelen op een aantal belangrijke criteria. En wij zijn heel blij met het resultaat hiervan! Gemiddeld wordt Woonsquare namelijk beoordeeld met een 8,1 uit bijna 4900 beoordelingen. Dit laat zien dat onze klanten ons bedrijf, onze diensten en ons assortiment waarderen. Onze klanten waarderen ons uitgebreide assortiment meubels tegen de laagste prijzen!

De resultaten van de beoordelingen laten zien dat onze klanten zeer tevreden zijn met de bereikbaarheid van onze showrooms, onze persoonlijke aandacht en de kwaliteit van onze medewerkers. Ook ons assortiment, de showrooms, prijs-kwaliteitverhouding, bezorging/afhalen en garantie zijn uitermate positief beoordeeld door maar liefst 4877 mensen (per 24-10-2017).

Het belangrijkste voor ons is dat 92% van onze klanten ons aanbevelen aan anderen. En daar doen we het voor natuurlijk. Hieronder leest u een paar van de beoordelingen die wij ontvingen.

Reviews Woonsquare (een greep)

P. J. A. van Slooten uit Zeewolde

23-10-2017 - Vestiging: Amersfoort

Er werd goed meegedacht en goede service.

 

J. Claus uit Almere

20-10-2017 - Vestiging: Almere

Rustig de meubelen kunnen bekijken en in alle rust met verkoper een keuze gemaakt en tot koop overgegaan. Was trouwens niet de eerste keer.

 

Donselaar uit Nijkerk

16-10-2017 - Vestiging: Amersfoort

Wij hebben tot volle tevredenheid een bank via woonsquare aangeschaft, vriendelijke verkoper die alle tijd nam en de bezorging professioneel en erg vriendelijk. men had zelfs viltjes voor onder de pootjes meegebracht.

 

B. van Weerd uit Driebergen

14-10-2017 - Vestiging: Nieuwegein

De bezorging was top. Keurig een uur van te voren gebeld, de oude bank mee, zoals afgesproken en de 2 nieuwe banken keurig afgeleverd en het afval is meegenomen. 

 

Lenny uit Zwijndrecht

10-10-2017 - Vestiging: Oosterhout (N-BR)

In de showroom word je netjes begroet bij binnen komst je kan op je gemak kijken zonder dat ze achter je aan lopen, toen wij vragen hadden konden we alles vragen en er werd serieus naar onze wensen geluisterd. De jongens van de bezorging zeer vriendelijke heren met humor en werken zeer netjes.

 

Dorland uit Huizen

07-10-2017 - Vestiging: Amersfoort

Alles meer dan top vandaag wederom bestelling geplaatst.

 

Kavita uit Herpen

28-09-2017 - Vestiging: Oss

Goeie service, snelle levering, bezorgers waren top, klantvriendelijkheid! en een mooie korting gehad, super blij met me bank!

  

De Clercq Burm uit St. Jansteen

25-09-2017 - Vestiging: Middelburg

De aflevering was top, de bezorgers hebben alles netjes in elkaar gezet en verzorgd afgeleverd. En alle spullen waar het met ingepakt was terug meegenomen.

 

Bosschaart uit Vlaardingen

23-09-2017 - Vestiging: Nieuwegein

Goed geholpen in winkel naar oplossingen gezocht heel klantvriendelijk.

 

C Tromp uit Broek op Langedijk

22-09-2017 - Vestiging: Alkmaar

Tijdens onze zoektocht naar het juiste bankstel kregen we buiten de lekkere koffie alle aandacht van de verkoopster. Ze nam alle tijd om ons uitleg en advies te geven. De bezorging was ruim binnen de verwachte termijn en de bezorgers waren netjes, beleefd en snel. Ook werd ons verteld hoe we moesten handelen als er iets niet in orde zou zijn. Verder hebben we het bankstel net een week, dus over de kwaliteit kunnen we nog niet veel zeggen.

 

Marianne van Geloof uit Roosendaal

20-09-2017 - Vestiging: Heerlen

Tijdens onze vakantie in Limburg een bezoekje aan de showroom in Heerlen gebracht. Eindelijk vonden we daar de eetkamerstoelen waar we al een tijdje naar op zoek waren. Omdat de grote baas aanwezig was kregen we ook nog extra korting. De stoelen zijn op de afgesproken tijd geleverd en zijn helemaal naar wens. Over de kwaliteit op lange duur kan ik nog niet oordelen.

Benieuwd naar meer ervaringen?

Bekijk al onze klantbeoordelingen op Klanten vertellen.

Meer inspiratie op doen

Vind de juiste salontafel bij uw bank

4 tips voor een Bohemian interieur

Welke bank past bij u?

Genieten van de bank tot aan de eettafel