Over Woonsquare

Over Woonsquare

Totaalaanbieder voor heerlijk wonen & slapen!
Woonsquare: vernieuwend, verrassend en altijd voordelige acties! U kunt bij Woonsquare terecht voor de totale inrichting van uw woon- en slaapkamer, alles onder 1 dak. Denk aan: bankstellen, hoekcombinaties, (relax)fauteuils, dressoirs, kasten, tafels, stoelen en zelfs compleet samengestelde interieurs.

Ons assortiment is uitgebreid met een speciale afdeling met slaapcollectie. Zo kunt u niet alleen slagen voor de woonkamer maar ook voor de slaapkamer. Wij hebben diverse soorten boxsprings, matrassen, toppers, dekbedden en kussens voor elke smaak en budget. 

Laat onze specialisten een passend advies uitbrengen in één van de 10 vestigingen. Bijna al onze woon- en slaapmeubels zijn leverbaar in diverse bekledingen, kleuren, combinaties en opstellingen: helemaal op maat en naar uw wens samengesteld. En zoals u van ons gewend bent: altijd voor een enerverend lage prijs!


Ruime openingstijden & altijd in uw buurt

Onze winkels hebben zeer ruime openingstijden en wekelijks extra koopavonden. En met 10 woonwinkels verspreid over een zeer groot deel van Nederland is er bijna altijd wel een Woonsquare bij u in de buurt.


Wij staan voor:

Het Woonsquare-gedachtengoed zorgt ervoor dat wij ons constant aanpassen aan de veranderende wensen van onze klanten. Onze showrooms staan vol met de laatste trends en wij spelen hier direct op in met onze woonadviezen. Onze filosofie zorgt ervoor dat hierbij altijd de laagst mogelijke prijs gehanteerd wordt.


Onze 5 zekerheden:

1. Kwaliteitsmeubelen tegen gegarandeerd de laagste prijs.
Wij kunnen u de laagste prijs garanderen omdat wij wereldwijd inkopen. Onze inkopers reizen voor u de wereld rond om altijd de laatste trends in de collectie te waarborgen. Onze afdeling Kwaliteitsresearch onderzoekt en controleert continu de kwaliteit van ons assortiment.

2. CBW-garantie op uw aankoop.
Ons bedrijf is een CBW-erkend Woonwinkel en voldoet dus aan alle criteria die de Centrale Branchevereniging Wonen stelt. Kopen bij een CBW-aangesloten winkel geeft u extra zekerheden op het gebied van bijv. uw aanbetaling en de productgarantie. Zo is uw aankoop verzekerd van minimaal 2 jaar volledige garantie.

3. Nu profiteren, later betalen.
Waarom zou u nu niet beschikken over nieuwe meubels en pas later betalen of betalen in termijnen zoals u dat wenst. Woonsquare biedt u alle mogelijke betaalmogelijkheden. Contant, pin of gespreid betalen met het laagste bedrag per maand.

4. Stipte bezorging door de gehele Benelux.
Onze chauffeurs rijden voor u door de gehele Benelux (en eventueel verder) om uw bestelling stipt te bezorgen. Zodra uw bestelling binnen is, nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

5. 92% van onze klanten beveelt ons aan.
Klanten zijn tevreden met hun bezoek aan een van onze filialen. Onze adviseurs nemen de tijd en helpen bij het zoeken naar de juiste bank. Dit alles onder het genot van een lekker kopje koffie.

Da’s thuiskomen!

Volg ons op social media:
naar boven

Klanten beoordelen Woonsquare.nl met 4.5 uit 5 sterren, gebaseerd op 4510 beoordelingen. Bekijk beoordelingen