Over Woonsquare

Totaalaanbieder voor heerlijk wonen & slapen!
Woonsquare: vernieuwend, verrassend en altijd acties! U kunt bij Woonsquare terecht voor de totale inrichting van uw woon- en slaapkamer. Bankstellen, hoekcombinaties, (relax)fauteuils, dressoirs, kasten, tafels, stoelen en zelfs compleet samengestelde interieurs.

Maar ook alle soorten boxsprings, matrassen, dekbedden en kussens bieden wij onder één dak aan onder de formule Slaapsquare. Woonsquare heeft het allemaal.

 Let op: niet alle Woonsquare-vestigingen hebben een Slaapsquare-afdeling 
Klik hier voor alle vestigingen met een Slaapsquare-afdeling

Bijna al onze woon- en slaapmeubels zijn leverbaar in diverse bekledingen, kleuren, combinaties en opstellingen: helemaal op maat en naar uw wens samengesteld. En zoals u van ons gewend bent: altijd voor een enerverend lage prijs!


Ruime openingstijden & altijd in uw buurt

Onze winkels hebben zeer ruime openingstijden en wekelijks extra koopavonden. En met 10 woonwinkels verspreid over een zeer groot deel van Nederland is er bijna altijd wel een Woonsquare bij u in de buurt.


Wij staan voor:

Het Woonsquare-gedachtengoed zorgt ervoor dat wij ons constant aanpassen aan de veranderende wensen van onze klanten. Onze showrooms staan vol met de laatste trends en wij spelen hier direct op in met onze woonadviezen. Onze filosofie zorgt ervoor dat hierbij altijd de laagst mogelijke prijs gehanteerd wordt.


Onze 5 zekerheden:

1. Kwaliteitsmeubelen tegen gegarandeerd de laagste prijs.
Wij kunnen u de laagste prijs garanderen omdat wij wereldwijd inkopen. Onze inkopers reizen voor u de wereld rond om altijd de laatste trends in de collectie te waarborgen. Onze afdeling Kwaliteitsresearch onderzoekt en controleert continu de kwaliteit van ons assortiment.

2. CBW-garantie op uw aankoop.
Ons bedrijf is een CBW-erkend Woonwinkel en voldoet dus aan alle criteria die de Centrale Branchevereniging Wonen stelt. Kopen bij een CBW-aangesloten winkel geeft u extra zekerheden op het gebied van bijv. uw aanbetaling en de productgarantie. Ook is uw aankoop verzekerd van minimaal 2 jaar volledige garantie.

3. Nu profiteren, later betalen.
Waarom zou u nu niet beschikken over nieuwe meubels en pas later betalen of betalen in termijnen zoals u dat wenst. Woonsquare biedt u alle mogelijke betaalmogelijkheden. Contant, pin of gespreid betalen met het laagste bedrag per maand.

4. 5 jaar garantie mogelijk tegen vlekken en schades.
Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw meubelen nog beter te beschermen. De All in House-Service geeft 5 jaar aanvullende garantie tegen vlekken en schades.

5. Stipte bezorging door heel Europa.
Onze chauffeurs rijden voor u door heel Europa om uw bestelling stipt te bezorgen. Zodra uw bestelling binnen is, nemen wij telefonisch contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Da’s thuiskomen!

Volg ons op social media:
naar boven
Klanten beoordelen Woonsquare.nl met een 8.1, gebaseerd op 5777 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen