Woonboulevard

De Woonsquare woonwinkels zijn gevestigd in Alkmaar, Almere-Stad, Amersfoort, Bergen op Zoom, Eindhoven, Heerlen, Middelburg, Nieuwegein, Oss en Oosterhout. 

Bent u op zoek naar een Woonsquare winkel bij u in de buurt? Klik hier om de vestiging bij u in de buurt te vinden en kom gezellig langs bij één van onze filialen. De koffie staat altijd klaar! 

Totaalaanbieder van wonen & slapen

Woonsquare: vernieuwend, verrassend en altijd acties! U kunt bij Woonsquare terecht voor de totale inrichting van uw woon- en slaapkamer. Van alle soorten en maten zitmeubelen tot (elektrische) boxsprings en NASA-traagschuimmatrassen. En wat dacht u van complete wooninterieurs en diverse accessoires? En lage prijzen gegarandeerd!

Woonkamer interieur

Bankstellen, hoekcombinaties, (relax)fauteuils, dressoirs, kasten, tafels en stoelen. Woonsquare heeft het allemaal. En alles is leverbaar in diverse bekledingen, kleuren, combinaties en opstellingen: helemaal op maat en naar uw wens samengesteld!

Slaapkamer meubels

Ook voor uw slaapkamer kunt u tegenwoordig terecht bij Woonsquare. Op de Slaapsquare afdeling van Woonsquare vindt u boxsprings, matrassen, dekbedden en kussens van Europees fabrikaat in alle soorten en maten. En ons beleid garandeert het u zoals u dat gewend bent: Topkwaliteit slapen voor de laagste prijs! Kijk hier voor een overzicht van alle Woonsquare vestigingen met een Slaapafdeling!

Het Woonsquare gedachtengoed zorgt ervoor dat wij ons constant aanpassen aan de veranderende wensen van onze klanten. Onze showrooms staan vol met de laatste trends en wij spelen hier direct op in met onze woonadviezen. Dit alles extra voordelig geprijsd!

Waarom Woonsquare?

  • Kwaliteitsmeubelen tegen gegarandeerd de laagste prijs
  • CBW-garantie op uw aankoop
  • Nu profiteren, later betalen
  • 5 jaar garantie mogelijk tegen vlekken en schades
  • Stipte bezorging door heel Europa

Onze winkels hebben zeer ruime openingstijden en wekelijks extra koopavonden. En met 10 woonwinkels verspreid over een zeer groot deel van Nederland is er altijd wel een Woonsquare bij u in de buurt.

Da's thuiskomen!

Volg ons op social media:
naar boven

Klanten beoordelen Woonsquare.nl met 4.5 uit 5 sterren, gebaseerd op 4510 beoordelingen. Bekijk beoordelingen