CBW-erkende woonwinkel
 4.2/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.
sta op stoel categorie

Sta-op stoelen

Staat u wat moeilijker op uit uw stoel en zou een beetje hulp fijn zijn? Bekijk dan onze sta-op fauteuils. Deze speciale sta-op fauteuils kunnen met behulp van een (dubbele) elektrische motor versteld worden. Zo kan de stoel precies aan uw wensen aangepast worden en wordt het makkelijker om in de stoel te gaan zitten en er weer uit te komen. Ideaal dus wanneer u moeilijker op kunt staan uit 'gewone' stoelen. Deze sta-op stoelen worden ook vaak aangeraden aan mensen met fysieke (rug)klachten en senioren.

Sta-op stoelen

sterling rvv
 

Sterling relaxfauteuil

 
€ 1199,00
aldo d.bruin rf rvv
 

Aldo relaxfauteuil

 
€ 999,00
salerno rvv
 

Salerno relaxfauteuil

 
€ 799,00
mugello relaxfauteuil rvv
 

Mugello relaxfauteuil

 
€ 1299,00
moretti sfeer rvv

Onze collectie bekijken?

Bezoek een megastore en profiteer deze week nog van extra voordeel!

winkel in de buurt

Sta-op stoel

Een sta-op stoel (of sta-op fauteuil) is speciaal ontworpen om u te helpen bij het opstaan uit een stoel door mee te bewegen. Zo hoeft u zich niet meer in te spannen om uit uw stoel te komen. Daarnaast bieden sta-op stoelen veel comfort om in te zitten. Onze sta-op stoelen zijn o.a. verkrijgbaar met bijvoorbeeld een uitklapbare voetensteun. Zo kunt u lekker ontspannen zitten in uw sta-op stoel en kan uw gehele lichaam, ook uw benen, helemaal tot rust komen. U kunt zo gemakkelijk uit de stoel komen. Al onze sta-op stoelen zijn elektrisch bedienbaar en sommige sta-op stoelen zijn naar ergonomische vormgeving ontworpen.

Om onze meubels en sta-op stoelen/sta-op fauteuils allemaal goed te kunnen zien en beoordelen raden wij u toch aan om naar de dichtstbijzijnde winkel te komen. U kunt dan ervaren hoe het is om vanuit een sta-op stoel omhoog te komen. Bijna al onze meubels zijn verkrijgbaar in talloze soorten bekleding, kleurstellingen, modellen en maatvoeringen. Woonsquare streeft ernaar u als klant een 'meubel op maat' aan te kunnen bieden.

Waarom een sta-op stoel kopen bij Woonsquare?

  • Grote keus in sta-op stoelen en andere relaxfauteuils
  • U kunt uw stoel naar wens samenstellen
  • Altijd zeer voordelige prijzen
  • Altijd een vestiging bij u in de buurt
  • Altijd zeer ruime openingstijden

Sta-op stoelen op maat

Wanneer u meer informatie wilt over sta-op stoelen, dan bent u van harte welkom in één van onze woonwinkels. Wij adviseren u graag over de keuze voor een sta-op stoel. Zo kunnen we u meteen adviseren en samen de juiste sta-op stoel vinden. We kunnen u meteen inlichten over de vele verstel- en instelmogelijkheden van de sta-op stoelen. En u kunt dan meteen zelf proberen en ervaren wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk kunt u ook eerst even online ons assortiment kijken.

Meer dan alleen een sta-op fauteuil?

Bent u eigenlijk op zoek naar een complete inrichting voor uw huis? Wij verkopen werkelijk alles om uw huis van boven tot beneden compleet in te richten met meubelen. Kom langs bij Woonsquare en u zult versteld staan van alles wat wij u aan kunnen bieden tegen mooie prijzen.

Woonsquare. Da's thuiskomen!

Sluiten