In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Betaalmogelijkheden

Woonsquare biedt u meerdere mogelijkheden om uw aankoop te betalen. U kunt natuurlijk betalen met uw pinpas of via elektronisch bankieren. Ook kunt u flexibel betalen in termijnen. Betaal zoals het u uitkomt!

Betalen in termijnen

Soms komt het net even beter uit om een (grote) aankoop niet in één keer te hoeven betalen. Misschien houdt u namelijk liever wat meer spaargeld en betaalruimte voor onvoorziene uitgaven. U kunt dan kiezen om uw aankoop gespreid te betalen in termijnen. Dit is op maat af te stemmen naar uw wensen en mogelijkheden. Informeer in het filiaal naar de mogelijkheden.

Betalen met pinpas

Indien u uw goederen laat bezorgen door Woonsquare, dient u met de pinpas te betalen. Dit voor de veiligheid van onze chauffeurs en uw eigen veiligheid. Contante betalingen zijn alleen mogelijk als:

  1. U uw meubels zelf komt afhalen in één van de filialen of Distiributiecentra
  2. U de contante betaling doet in één van onze filialen, minimaal 5 dagen voor levering van uw meubels

Voor meer info hierover zie veelgestelde vraag Kan ik mijn meubels ook zelf afhalen?

Uw aankoop betalen met de pinpas? Hou er dan rekening mee dat verschillende Nederlandse banken een limiet hebben voor de hoogte van uw pinbetaling. Is het bedrag dat u moet afrekenen hoger dan uw pinlimiet, dan kunt u uw pinlimiet éénmalig laten verhogen. U kunt dit zelf regelen via uw bank-app of u kunt hiervoor contact opnemen met uw bank.

Let op dat u het juiste rekeningnummer gebruikt voor uw betaling indien u uw aankoop heeft gedaan in Almere, Alkmaar, Amersfoort of Leiderdorp.

Betalen buiten Nederland

Dan is een pinbetaling helaas niet mogelijk. U kunt dan het volgende doen:

  1. Het (restant)bedrag betalen (contant of met pinpas) in één van de vestigingen, minimaal 5 dagen voor levering van uw meubels
  2. Het (restant)bedrag overmaken via elektronisch bankieren, minimaal 5 dagen voor levering van uw meubels

Wilt u meer informatie over het betalen van uw aankoop? Neem contact met onze Klantenservice op.

4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek