Casual Life Design - Meubelen van de hoogste kwaliteit

Bij Woonsquare kunt u in één keer slagen voor uw complete woonkamer. Wij hebben een uitgebreide keus in woonprogramma's, bestaande uit: eetkamertafels, Dressoirs, Tv-meubels, salontafels, vitrines, boekenkasten, etc. Allen zijn verkrijgbaar in stijlen naar ieders wens. Onze collectie woonprogramma's bestaat uit diverse soorten materiaal en is leverbaar in een kleur naar keuze. Niet alleen biedt Woonsquare de goedkoopste meubelen, wij bieden ook meubelen van een exclusieve, hoogwaardige kwaliteit.


Casual Life Design - Pure Quality

Casual Life Design

Woonprogramma’s met het Casual Life Design-keurmerk zijn woonprogramma’s van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. De woonprogramma’s uit het Casual Life Design-gamma kenmerken zich door het gebruik van massief hout, welke vervolgens bewerkt wordt volgens de beste productietechnieken.

De woonprogramma’s bestaan stuk voor stuk uit ambachtelijk vervaardigde meubelstukken met een onberispelijke afwerking en uitstraling. Alle gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, waardoor u gegarandeerd bent van jarenlang plezier van uw meubel.


Exclusieve meubels voor iedereen

De Casual Life Design woonprogramma’s hebben een schitterende en exclusieve uitstraling door het vakmanschap en liefde waarmee ze vervaardigd zijn. Alle stijlen die u maar kunt wensen in uw woonkamer zijn vertegenwoordigd in de diverse meubelseries uit de Casual Life Design collectie.

Klassiek   Landelijk    Tijdloos    Robuust    Modern    Warm    Rustiek

Bovenstaande kernwaarden van de Casual Life Design meubels zorgen ervoor dat u met elke smaak en elk budget kunt slagen binnen de Casual Life Design collectie.


Verantwoord

Ook niet onbelangrijk: de meeste Casual Life Design meubelen worden vervaardigd uit PEFC™-gecertificeerd hout dat op ecologisch verantwoorde wijze wordt gekapt en verwerkt door gekwalificeerde toeleveranciers. Hierdoor zijn de Casual Life Design-meubelseries niet alleen kwalitatief zeer hoogwaardig, maar ook milieubewust en verantwoord.

Het Woonsquare-prijsbeleid in combinatie met de hoge kwaliteit maken dat alle Casual Life Design-meubels daarnaast altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kennen. Kiest u voor een Casual Life Design-meubel dan kiest u dus voor verantwoorde kwaliteit en passie.

Da’s thuiskomen!

 Ambachtelijk bewerkt hout

Volg ons op social media:
naar boven

Klanten beoordelen Woonsquare.nl met 4.5 uit 5 sterren, gebaseerd op 4510 beoordelingen. Bekijk beoordelingen