In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Casual Life Design - Houten meubelseries van de hoogste kwaliteit

Bij Woonsquare kunt u in één keer slagen voor de inrichting van uw complete woonkamer. Wij hebben een uitgebreide keus in woonprogramma's, bestaande uit o.a. eetkamertafels, dressoirs, TV-meubels, salontafels, vitrines, boekenkasten, etc. Alles is verkrijgbaar in diverse stijlen en geheel naar wens samen te stellen.

Onze collectie woonprogramma's bestaat uit meubelseries in diverse soorten materialen en kleuren naar keuze. Bij Woonsquare kunt u dus niet alleen terecht voor de goedkoopste meubelen, wij bieden ook meubelen van een exclusieve, hoogwaardige kwaliteit.

Pure Quality

Woonprogramma’s met het Casual Life Design-keurmerk zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en kenmerken zich door het gebruik van massief hout, welke vervolgens bewerkt wordt volgens de beste productietechnieken.

Exclusieve meubels voor iedereen

De Casual Life Design woonprogramma’s hebben een mooie, exclusieve uitstraling door de kwaliteit, het vakmanschap en de liefde waarmee ze vervaardigd zijn. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd:

Klassiek | Landelijk | Tijdloos | Robuust | Modern | Warm | Rustiek

Voor elke smaak en budget kunt u slagen.

Verantwoord

De woonprogramma’s bestaan stuk voor stuk uit ambachtelijk vervaardigde meubelstukken met een onberispelijke afwerking en uitstraling. Alle gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, waardoor u gegarandeerd bent van jarenlang plezier van uw meubel.

Ook niet onbelangrijk: de meeste Casual Life Design meubelen worden vervaardigd uit PEFC™-gecertificeerd hout dat op ecologisch verantwoorde wijze wordt gekapt en verwerkt door gekwalificeerde toeleveranciers. Hierdoor zijn de Casual Life Design-meubelseries niet alleen kwalitatief zeer hoogwaardig, maar ook milieubewust en verantwoord. 

Het Woonsquare-prijsbeleid in combinatie met de hoge kwaliteit maken dat alle Casual Life Design-meubels daarnaast altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kennen. Kiest u voor een Casual Life Design-meubel dan kiest u dus voor verantwoorde kwaliteit en passie.

Da's thuiskomen!

4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek