Laagste Prijsgarantie

Laagste Prijsgarantie

Bij Woonsquare koopt u uw meubels tegen de laagste prijs. Zo verplichten wij onszelf om de meubelmarkt scherp in de gaten te houden en zorgen we ervoor dat we altijd de voordeligste zijn. En dat is weer uw voordeel!

Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat u meent dezelfde meubels elders voor een nog lagere prijs te kunnen aankopen, dan geven wij u het prijsverschil direct terug. Mede omdat prijzen in de meubelbranche aan zeer grote en frequente schommelingen onderhevig zijn zitten aan het verkrijgen van de laagste prijsgarantie enkele voorwaarden. Deze zijn:

Voorwaarden Laagste Prijsgarantie:

  • Aanspraak op laagste prijsgarantie dient plaats te hebben binnen 1 kalendermaand na aankoop bij Woonsquare en ten minste voordat de aankoop is uitgeleverd door Woonsquare.
  • Het prijsverschil moet door Woonsquare controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie, schriftelijke bevestiging van de aanbieder (offerte) en/of fysieke controle bij de betreffende aanbieder.
  • Het item bij het concurrerende bedrijf dient exact hetzelfde te zijn (kwaliteit, constructie, afmetingen, eventuele bekleding etc).
  • Het concurrerende bedrijf dient een in Nederland gevestigde onderneming te zijn. Vergelijkbare meubels bij bedrijven in België en Duitsland zijn derhalve uitgesloten van laagste prijsgarantie.
  • Het concurrerende bedrijf dient binnen een straal van 20km van het Woonsquare filiaal van aankoop te zijn gevestigd.
  • Het item bij het concurrerende bedrijf wordt aangeboden in een openbaar toegankelijke winkel, dus niet via internet.
  • Uitgesloten van laagste prijsgarantie zijn aanbiedingen van (opheffings)uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, demomodellen, beschadigde producten, outletmodellen etc.
  • Het concurrerende bedrijf dient onder dezelfde garantiebepalingen aan te bieden en dient dus -net als Woonsquare- een CBW-erkend bedrijf te zijn.

De laagste prijsgarantie is geldig op alle woonmeubelen in onze collectie (uitgezonderd zijn accessoires als lampen, schilderijen etc.).

Indien uw meubels bij een concurrerend bedrijf exact dezelfde meubels zijn en voor een lagere prijs worden aangeboden dient u dus aan bovenstaande voorwaarden te voldoen om in aanmerking te komen voor de laagste prijsgarantie. Dit om ervoor te zorgen dat de prijsvergelijking op eerlijke basis plaatsvindt. Voldoet uw aanvraag niet aan één of meerdere van bovenstaande voorwaarden, dan kunnen wij uw aanvraag op laagste prijsgarantie helaas niet in behandeling nemen.

Volg ons op social media:
naar boven

Klanten beoordelen Woonsquare.nl met 4.5 uit 5 sterren, gebaseerd op 4510 beoordelingen. Bekijk beoordelingen