×

Selecteer uw vestiging

Stoelen & fauteuils

Stoelen & fauteuils

Stoelen, verkrijgbaar in verschillende soorten en maten: woonkamerfauteuils, relaxfauteuils, sta-opfauteuils, eetkamerfauteuils. Kortom, wij hebben een grote collectie woonkamerstoelen. Al onze stoelen zijn leverbaar in honderden verschillende uitvoeringen en kleur- en stofcombinaties: Bij Woonsquare vindt u altijd passende stoelen voor in de woonkamer!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weekknaller

Enrico

Normaal € 179,00

Nu € 119,00

Weekknaller

Ford

Normaal € 399,00

Nu € 279,00

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Groot assortiment stoelen en fauteuils

Uw nieuwe stoelen moeten natuurlijk wel lekker zitten. Wij nodigen u daarom van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze winkel. U zult versteld staan van ons enorme assortiment en zo kunt u de stoelen voor in de woonkamer testen. En wij hebben voor iedereen en elk interieur geschikte stoelen.

Woonkamerstoelen

Stoelen zijn een belangrijk onderdeel in de woonkamer, al helemaal als het eetgedeelte van uw huis zich in de woonkamer bevindt. Woonkamerstoelen zijn een blikvanger, maar u brengt er ook geruime tijd op door. Wij bieden verschillende woonkamerstoelen aan met een goed zitcomfort. Daarnaast zijn onze woonkamerstoelen scherp geprijsd.

Stoelen

Bedenk voor het kopen van de stoelen na over waarvoor je de stoel gaat gebruiken. Wordt het een eetkamerstoel of een stoel voor naast de bank waar u lekker in kunt relaxen? Wilt u graag stoelen met armleuningen? Vindt u het fijn om stoelen te hebben op wieltjes of houdt u juist niet van stoelen die kunnen rijden. Als u deze vragen kunt beantwoorden, kunt u gerichter zoeken naar de juiste woonkamerstoelen voor u.

Stoelen voor in de woonkamer

Verschillende woonkamerstoelen in ons assortiment passen goed bij een bank uit ons assortiment. Zo kunt u ruimte besparen of in die ene hoek toch nog een in de woonkamer zetten die bij de bank past. Denk voor het kopen van de stoelen voor in de woonkamer ook goed na over de afmetingen. Zes eetkamerstoelen nemen bijvoorbeeld redelijk wat ruimte in en die ene mooie woonkamerstoel moet wel in uw woonkamer passen.

Kom langs in de winkel!

Onze collectie stoelen en fauteuils is dusdanig groot dat wij niet al onze modellen op de website kunnen afbeelden. Tevens wisselt de collectie zeer regelmatig. De modellen op de website zijn daarom slechts een greep uit de complete collectie.

Volg ons op social media:
naar boven
Klanten beoordelen Woonsquare.nl met een 8.1, gebaseerd op 5369 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen