CBW-erkende woonwinkel
 4.4/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Inspiratie opdoen bij Woonsquare

Van een Scandinavisch naar een Bohemian interieur

Was u ook helemaal verliefd geworden op de Scandinavische woonstijl, maar wilt u graag een keer wat anders? Wist u dat u gemakkelijk een Scandinavisch interieur om kunt toveren naar een Bohemian interieur? In deze blog leest u dat deze woonstijlen een aantal overeenkomsten hebben waardoor u gemakkelijk uw interieur een andere sfeer kunt geven, zonder alles aan te moeten passen in uw huidige interieur.

Raak geïnspireerd

Eclectisch interieur: de kunst van het combineren

Vindt u het lastig om te kiezen tussen de verschillende stijlen? Dan is de eclectische woonstijl iets voor u. Een eclectisch interieur is namelijk een mengelmoes van verschillende stijlen, veel mag, maar er zijn een paar factoren waar u rekening mee moet houden om een eclectisch interieur te krijgen. Wij vertellen u graag welke factoren dat zijn.

Raak geïnspireerd

Meubels bij een donkere vloer

Een donkere vloer in uw interieur kan een mooi statement zijn. Als u het goed combineert kunt u een prachtige woonkamer creëren met veel persoonlijkheid. Veel mensen denken dat een donkere vloer een ruimte kleiner maakt, maar als u het op de juiste manier inricht, kan een donkere kleur uw kamer zelfs groter maken. Hoe zorgt u voor de juiste combinatie? Wij geven u een aantal tips.

Raak geïnspireerd

Kleurrijk industrieel

Spreekt de industriële woonstijl u aan maar vindt u deze te donker? Dan is kleurrijk industrieel, ook wel colourful industrial genoemd, de perfecte middenweg! Deze nieuwe opkomende woontrend is helemaal trending deze lente. Voor een kleurrijk industrieel interieur worden stoere materialen gecombineerd met frisse kleuren. Dit contrast geeft meer kleur aan uw interieur.

Raak geïnspireerd

Een Botanisch interieur

Een Scandinavische slaapkamer

Wonen en koken in een ruimte

Uw eigen "hotel chique" slaapkamer

Woontrends 2020

5 tips voor een stijlvolle mancave

Boho Chic in de slaapkamer

Klassieke woonstijl

De cognac kleurige bank

Twee banken in de woonkamer

4 tips voor een modern landelijk interieur

5 Tips voor het kopen van een boxspring

«  ‹  1 2 3 4 5  ›  »
Gratis afspraak maken
Sluiten