In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Algemene voorwaarden

Woonsquare is een CBW-erkende woonwinkel en levert onder alle voorwaarden, bepalingen en garanties die hierbij van toepassing zijn. Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden (pdf).

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Woonsquare B.V. Alle prijzen zijn inclusief btw en onder voorbehoud. Bij het samenstellen en onderhouden van deze website is en wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat.

Woonsquare B.V. is in zijn geheel niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van (informatie op) deze website. Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. Woonsquare B.V. draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek