In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Klanten blij maken is iedere dag onze drijfveer

Of je nu liever werkzaam bent in de winkel, op kantoor, het distributiecentrum of op de weg. Mensen met passie voor meubels en wonen passen altijd in onze organisatie. Wij zijn ambitieus en streven er samen naar de beste klantervaring te bieden. Samen zorgen we ervoor dat de klant kan genieten van een prachtig interieur en denkt: Da's thuiskomen!

Proef de sfeer bij Woonsquare

Voor de totale inrichting van de mooiste woon- en slaapkamers komen klanten naar Woonsquare. Wij hebben een uitgebreide collectie die we continu aanpassen aan de veranderlijke wensen van onze klanten. Het resultaat is een trendy collectie die voor ieder wat wils heeft. 

+6

Kom jij ons team versterken?

Wil jij meewerken aan de gezelligste woonkamer of slaapkamer van Nederland? Woonsquare is een gezond groeiende woonformule en is daarom regelmatig opzoek naar versterking van ons team. Bekijk hieronder twee uitgelichte vacatures. Voor een volledig overzicht van onze vacatures raadpleeg de vacaturepagina of klik op de rode knop hieronder. 

Service Monteur (Meubelbranche)

Rijen

Fulltime / Parttime

Als Servicemonteur (m/v) ben jij een échte probleemoplosser! Geen bank of meubel is hetzelfde, ze vereisen allemaal een andere werkwijze. Een scheurtje in het hout, een kra...

Bekijk vacature

Chauffeur C met code 95

Rijen

Fulltime

Wat is het een cadeautje wanneer klanten hun nieuwe meubels in ontvangst mogen nemen. Na jouw bezoek kunnen onze klanten pas écht woonplezier gaan ervaren. Met de beste zor...

Bekijk vacature
4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek