CBW-erkende woonwinkel
 4.2/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.
categorie compleetinterieur 5

Complete interieurs

Dressoirs, tafels, eetkamertafels, salontafels, kasten, boekenkasten, vitrines, TV-meubels en meer, in massief of gefineerd eiken; bij Woonsquare vindt u het allemaal! Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het fijn vindt als uw tv-meubel, eettafel en kast op elkaar afgestemd zijn en om u het makkelijk te maken bieden wij daarom verschillende complete interieurs aan. Zo heeft u in één keer alles voor in uw woon- en eetkamer.

Complete interieurs

monza sfeer
 

Monza

 
€ 1899,00
montego sfeer
 

Montego

 
€ 1999,00
pasadena compleet sfeer
 

Pasadena

 
€ 1799,00
muranocompleet sfeer
 

Murano

 
€ 1299,00
silverstone
 

Silverstone

 
€ 2149,00
maverick meubelset
 

Maverick

 
€ 2899,00
melbourne ovaal sfeer

Liever de meubels in het echt zien?

Kom gezellig langs!

Vind een winkel in de buurt
lissabon sfeer
 

Lissabon

 
€ 2199,00
yorktown compleet sfeer
 

Yorktown

 
€ 1799,00
carese compleet sfeer
 

Carese

 
€ 1599,00
factory compleet sfeer
 

Factory

 
€ 1999,00
carlton compleet sfeer
 

Carlton

 
€ 2299,00
glenwood compleet sfeer
 

Glenwood

 
€ 1579,00
berlin compleet sfeer
 

Berlin

 
€ 1899,00
kingston compleet sfeer
 

Kingston

 
€ 1799,00
quebec sfeer
 

Quebec

 
€ 2299,00
montanacompleet sfeer
 

Montana

 
€ 1699,00
madison compleet sfeer
 

Madison

 
€ 1249,00
astana compleet sfeer
 

Astana

 
€ 2599,00
« 1 2 »
cta

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek een megastore!

winkel in de buurt

Complete meubelset voor de woonkamer

Vaak is het gewoon fijn om een complete meubelset voor in huis te kunnen kopen. Meteen alle belangrijke meubels die bij elkaar passen, die u in éénkeer voor een mooie prijs kunt kopen. Voor iedere stijl hebben we een passende complete meubelset. Ook hebben wij een enorm assortiment houten meubelen en wij zijn dé plek waar u een geheel nieuw en compleet interieur kunt kopen voor zeer voordelige all-in prijzen. Uiteraard kunt u de meubels ook los bestellen. De items uit onze woonkamercollectie zijn in diverse kleurstellingen, uitvoeringen en maten leverbaar.

Complete interieurs bij Woonsquare

We hebben verschillende complete interieurs volgens verschillende woonstijlen, zoals complete interieurs die voldoen aan Scandinavische woonstijl, de landelijke, Urban Jungle en de Industriële woonstijl. Maar ook complete interieurs die u met accessoires om kunt vormen naar uw eigen stijl. Op onze website kunt u inspiratie opdoen van wat u leuk vindt en wat wij zowel aanbieden, maar ons assortiment wisselt regelmatig en niet alles staat altijd online afgebeeld. Kom daarom onze actuele collectie complete interieurs ook in één van onze woonwinkels bekijken.

U kunt een complete meubelset bij ons aanschaffen, zodat u alles meteen in één keer heeft en uw complete interieur een mooi geheel vormt. Daarnaast heeft u bij ons dus ook altijd de mogelijkheid om de meubels los aan te schaffen en hebben we complete eethoeken passend bij de rest van het complete interieur. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld eettafels met stoelen hebben, of een bartafel met stoelen passend bij uw nieuwe dressoir, kast of tv-meubel.

Woonsquare. Da's thuiskomen!

Sluiten