Complete interieurs

Complete interieurs

Dressoirs, tafels, eetkamertafels, salontafels, kasten, boekenkasten, vitrines, TV-meubels en meer, in massief of gefineerd eiken; bij Woonsquare vindt u het allemaal! Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het fijn vindt als uw tv-meubel, eettafel en kast op elkaar afgestemd zijn en om u het makkelijk te maken bieden wij daarom verschillende complete interieurs aan. Zo heeft u in een keer alles voor in uw woon- en eetkamer.

Onze collectie is dusdanig groot dat wij niet al onze modellen op de website kunnen afbeelden. Tevens wisselt de collectie zeer regelmatig. De modellen op de website zijn daarom slechts een greep uit de complete collectie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Weekknaller

Astana

Normaal € 3.899,00

Nu € 2.799,00

Weekknaller

Madison

Normaal € 1.899,00

Nu € 1.249,00

Weekknaller

Oriental

Normaal € 1.799,00

Nu € 1.199,00

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Complete meubelset

Vaak is het gewoon fijn om een complete meubelset voor in huis te kunnen kopen. Meteen alle belangrijke meubels die bij elkaar passen, die u in een keer voor een mooie prijs kunt kopen. Voor iedere stijl hebben we een passende complete meubelset. Ook hebben wij een enorm assortiment houten meubelen en wij zijn dé plek waar u een complete woonkamer kunt kopen, inclusief een leuk kado! Een geheel nieuw en compleet interieur voor zeer voordelige all-in prijzen. Uiteraard kunt u de meubels ook los bestellen. De items uit onze woonkamercollectie zijn in diverse kleurstellingen, uitvoeringen en maten leverbaar.

Compleet interieur

We hebben verschillende complete interieurs volgens verschillende woonstijlen, zoals complete interieurs die voldoen aan Scandinavische woonstijl, de landelijke, Urban Jungle en de Industriële woonstijl. Maar ook complete interieurs die u met accessoires om kunt vormen naar uw eigen stijl. Op onze website kunt u inspiratie opdoen van wat u leuk vindt en wat wij zowel aanbieden, maar lang niet alles staat hier afgebeeld. Ons assortiment wisselt regelmatig en de collectie is vooral zo groot dat we niet alles op de site kunnen plaatsen.

Complete interieurs

Daarom nodigen wij u graag uit om de complete interieurs te komen bekijken in een van onze vestigingen. U kunt een complete meubelset bij ons aanschaffen, zodat u alles meteen in een keer heeft en uw complete interieur een mooi geheel vormt. Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid om de meubels los aan te schaffen en hebben we complete eethoeken. Dit houdt in dat we eettafels met stoelen hebben, net zoals een bartafel met stoelen.

Volg ons op social media:
naar boven

Klanten beoordelen Woonsquare.nl met 4.5 uit 5 sterren, gebaseerd op 4510 beoordelingen. Bekijk beoordelingen