Relaxfauteuils

Een fauteuil is fijn om in te zitten. En met een relaxfauteuil heeft u ineens veel meer mogelijkheden! Heerlijk zitten, liggen en relaxen voor ultiem comfort. U heeft bij Woonsquare de keuze uit diverse modellen in verschillende stijlen en uitvoeringen relaxfauteuils. Bekijk hieronder een deel van onze relaxstoelen, deze modellen zijn slechts een greep uit onze relaxfauteuils collectie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Relaxstoelen

Van relaxstoelen met kantelstand tot relaxstoelen volledig traploos tot design-relaxfauteuils met een of diverse relaxsystemen en lift-functie. Allemaal met de kwaliteit en het comfort dat u van ons gewend bent. En nagenoeg al onze relaxstoelen zijn door ons te leveren in de kleur en bekleding die u wenst. Zo hebben wij voor iedereen de juiste relaxstoel!

Fauteuil relax

Hoe fijn is het om na een lange dag lekker in uw fauteuil relax te ploffen? Onze relaxstoelen bieden de juiste ondersteuning en zorgt voor de juiste ontspanningshouding. Sommige relaxfauteuils zijn speciaal ontwerpen met een ergonomische vormgeving. Een fauteuil relax heeft verschillende mogelijkheden waardoor het zitcomfort nog groter is. De verschillende functies zoals het liggen en zitten in een fauteuil relax zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen.

Relaxfauteuils

Onze relaxfauteuils zijn in verschillende materialen te verkrijgen. Ook hebben we relaxfauteuils die passen bij een van de banken uit ons assortiment. Zo krijgt u een mooie relaxstoel die perfect past in uw interieur. Houd bij plaatsen van een relaxfauteuils in de woonkamer wel rekening met het uitklapgedeelte van de relaxfauteuil en dat u hiervoor voldoende ruimte heeft. We hebben verschillende uitklap relaxfauteuils, maar ook een relaxfauteuils met een los voetenbank. Het voordeel hiervan is, dat u de voetenbank op gewenste afstand kunt zetten.

Relaxfauteuil kopen?

Ons assortiment op de website is maar een kleine selectie van de relaxfauteuils die wij hebben. Ons assortiment wisselt regelmatig en is groot, zodat wij niet alles op de website kunnen afbeelden. Kom daarom langs in een van onze vestigingen zodat u de relaxfauteuil meteen kunt testen.

Volg ons op social media:
naar boven
Klanten beoordelen Woonsquare.nl met een 8.1, gebaseerd op 5715 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen