Relaxfauteuils

Een fauteuil is fijn om in te zitten en creëert een extra zitplaats. Een relaxfauteuil biedt u veel meer mogelijkheden. Naast heerlijk zitten kunt u liggen en relaxen voor ultiem comfort. U heeft bij Woonsquare de keuze uit diverse modellen in verschillende stijlen en uitvoeringen relaxfauteuils. Bekijk hieronder een deel van onze relaxstoelen, deze modellen zijn slechts een greep uit onze relaxfauteuils collectie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Relaxstoelen

Relaxstoelen zijn er in verschillende varianten en met verschillende mogelijkden; van relaxstoelen met kantelstand tot relaxstoelen volledig traploos tot design-relaxfauteuils met een of diverse relaxsystemen en lift-functie. Allemaal met de kwaliteit en het comfort dat u van ons gewend bent. En nagenoeg al onze relaxstoelen zijn door ons te leveren in de kleur en bekleding die u wenst. Zo hebben wij voor iedereen de juiste relaxstoel die bij uw wensen past.

Fauteuil relax

Hoe fijn is het om na een lange dag lekker in uw fauteuil relax te ploffen? Onze relaxstoelen bieden de juiste ondersteuning en zorgen voor de juiste ontspanningshouding. Sommige relaxfauteuils zijn speciaal ontworpen met een ergonomische vormgeving. Een fauteuil relax heeft verschillende mogelijkheden waardoor het zitcomfort nog groter is. De verschillende functies zoals het liggen en zitten in een fauteuil relax zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen.

Relaxfauteuils

Onze relaxfauteuils zijn in verschillende materialen te verkrijgen. Ook hebben we relaxfauteuils die passen bij een van de banken uit ons assortiment. Zo krijgt u een mooie relaxstoel die perfect past in uw interieur of kies juist een compleet andere kleur of stijl relaxfauteuil. Houdt bij plaatsen van een relaxfauteuil in de woonkamer wel rekening met het uitklap gedeelte van de relaxfauteuil en dat u hiervoor voldoende ruimte heeft. We hebben verschillende uitklap relaxfauteuils, maar ook een relaxfauteuils met losse voetenbank. Het voordeel hiervan is, dat u de voetenbank op gewenste afstand kunt zetten.

Relaxfauteuil kopen?

Ons assortiment op de website is maar een kleine selectie van de relaxfauteuils die wij hebben. Ons ruime assortiment wisselt regelmatig, hierdoor kunnen wij niet alles op de website afbeelden. Kom daarom langs in een van onze vestigingen zodat u de relaxfauteuil meteen kunt testen.

Volg ons op social media:
naar boven

Klanten beoordelen Woonsquare.nl met 4.5 uit 5 sterren, gebaseerd op 4510 beoordelingen. Bekijk beoordelingen