Boxsprings

Boxsprings

Weinig dingen in uw woning zijn zo belangrijk als uw bed. U ligt er immers elke nacht urenlang in. Bij Woonsquare hebben we diverse soorten boxsprings: elektrisch verstelbaar of met vaste boxen. Bekleed in stof, warm microvezel of juist in kunstleder. Alle soorten boxsprings in diverse uitvoeringen, formaten, bekledingen en kleuren. Helemaal compleet en meegestoffeerd. Kom eens proefliggen in een van onze vestigingen. Voor elk budget hebben wij het juiste bed! 

Weekknaller

Corso

Normaal € 749,00

Nu € 499,00

Weekknaller

Hampton

Normaal € 1.949,00

Nu € 1.299,00

Weekknaller

Veneto

Normaal € 1.199,00

Nu € 799,00


Boxsprings

Op deze pagina kunt u alle boxsprings vinden die wij in ons assortiment hebben. Voor deskundig slaapadvies bent u natuurlijk altijd welkom bij ons in een filiaal. In ons assortiment hebben we (elektrische) boxsprings in alle soorten en maten en kunt u ook zelf uw boxspring samenstellen. Ook hebben we complete boxspringsets met meegestoffeerde matrassen en inclusief toppers. Een boxspring bestaat uit een geveerde box, het onderste gedeelte van de boxspring, hier bovenop ligt het matras en daar bovenop de eventuele topdekmatras. Alle onderdelen zijn aan elkaar gefixeerd, zodat de onderdelen niet van elkaar glijden. Daarnaast bestaat hij uit het hoofdbord en de poten. En bij sommige boxsprings leveren we ook een bijpassend nachtkastje.

Complete boxsprings

Bij ons vindt u complete boxsprings, zodat alle onderdelen bij elkaar passen en op elkaar afgestemd zijn. Bij ons vindt u meteen uw complete bed. Al onze boxsprings zijn van hoge kwaliteit en ons complete boxspring assortiment is zo variërend dat er voor iedereen een geschikt bed tussen zit, voor iedere slaper en voor ieder interieur en budget. We hebben complete boxsprings met een enkel matras of met twee losse matrassen. Bij twee losse matrassen krijgt u de mogelijkheid om twee verschillende matrassen te kiezen afhankelijk van de wensen en lichaam van de slaper. Wij nodigen u graag uit om dit in een van onze winkels te komen testen, zo kunt u proberen welk matras het beste past bij uw wensen, lichaam en slaappatroon. 

Elektrisch verstelbare boxsprings

We bieden de mogelijkheid om binnen ieder budget de juiste boxspring te vinden. Zo kunt u in ons assortiment elektrisch verstelbare boxsprings vinden. Hierbij kunt u verschillende zones van het bed verstellen. Zet bijvoorbeeld voor het slapen gaan nog even de rug omhoog zodat u nog even wat kunt lezen. Zo wordt u rug en nek beter ondersteund dan als u rechtop in bed gaat zitten. 

Tweepersoons boxsprings

Als u met twee personen in de boxspring wilt slapen adviseren wij een boxspring vanaf 140 x 200 centimeter. Vanaf deze afmeting heeft u voldoende ruimte om u te kunnen bewegen in uw slaap. Hoe groter de afmeting hoe meer ruimte u heeft in uw tweepersoons boxspring. Vaak wordt het formaat 160/180 x 200 centimeter aangehouden bij een tweepersoons boxspring. Sommige complete boxsprings zijn zelfs leverbaar in een extra grote uitvoering: 200x200cm. Ook is het mogelijk om een tweepersoons boxspring met voetbord te kopen, zelfs met of zonder TV-lift. 

Volg ons op social media:
naar boven

Klanten beoordelen Woonsquare.nl met 4.5 uit 5 sterren, gebaseerd op 4510 beoordelingen. Bekijk beoordelingen