Banken

Banken

Een bank moet comfortabel zijn, aan uw persoonlijke wensen voldoen en bij uw inrichting passen. Een bank valt het meest op in de woonkamer en u brengt zittend veel tijd op uw bank door. Om deze redenen moet u een bankstel kiezen die bij u past. Bij Woonsquare heeft u de keuze uit alle mogelijke combinaties goedkope banken en hoekbanken, met verschillende bekledingen, uitvoeringen, formaten en kleuren. Altijd tegen de laagste prijs. Design en trendy, modern of eigentijds klassiek: bij Woonsquare vindt u het allemaal!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weekknaller

Paraguay

Normaal € 1.349,00

Nu € 899,00

Weekknaller

Sevilla

Normaal € 649,00

Nu € 499,00

Weekknaller

Verona

Normaal € 879,00

Nu € 699,00

Weekknaller

Calabria

Normaal € 1.149,00

Nu € 899,00

Weekknaller

Bronx

Normaal € 1.299,00

Nu € 999,00

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Banken

Een bank kopen kan een flinke uitgave zijn, maar is het zeker waard. Naast dat u hier veel tijd op doorbrengt en de bank dus goede ondersteuning moet bieden, kunt u jaren gebruik maken en plezier hebben van een nieuwe bank. Het is dan ook van groot belang dat u een bank uitkiest qua model en kleur waar u uzelf ook nog jaren met plezier op ziet zitten. Wij willen u graag bij de aanschaf van uw bankstel van dienst zijn door u te voorzien van een persoonlijk advies op basis van uw wensen en eisen, zodat u de juiste bank kunt kopen.

Bank kopen

Een bank kopen is een moeilijke beslissing. Houdt u van klassiek, modern, industrieel of juist van design? Bij Woonsquare kunt u een goedkope bank kopen die volledig aan uw wensen voldoet. Wij bieden verschillende goedkope banken aan die passen binnen uw wensen en wooninterieur. Heeft u een mooie bank gezien? Bezoek dan een van onze vestigingen, zo kunt u voordat u het bankstel gaat kopen, hem nog even uitproberen. We geven u graag de tip mee om een foto van uw woonkamer mee te nemen. Op basis van kleur en de laatste woontrends kunnen we u een gedegen woonadvies meegeven zodat u de juiste bank kunt kopen, in het juiste formaat.

Zitcomfort bank

Woonsquare geeft u graag advies over goedkope banken die binnen uw interieur passen. Een bank moet niet alleen matchen met uw interieur en mooi zijn, maar ook voorzien zijn van een goed zitcomfort. Zodat u de juiste zithouding aanneemt op uw nieuwe bank. Laat u bij uw aankoop van uw nieuwe bank goed informeren over de zithoogte en -diepte en arm- en rug ondersteuning. Zitcomfort wordt bepaald door de kwaliteit van de romp, bekleding keuze, kussenvulling en het binnenwerk. En u kunt het beste testen wat u nodig heeft door verschillende banken te proberen en zo tot de juiste keuze te komen.

Kussenvullingen

Bij onze scherp geprijsde banken kunt u kiezen uit zachte en harde kussenvullingen. Bankstellen met zachte vulling zijn ideaal voor mensen die lekker weg willen zakken in de bank, als u last heeft van rugklachten kunt u beter voor een wat hardere vulling kiezen. Dit zorgt voor extra stevigheid en comfort. Wat u nodig heeft en lekker vindt kunt u toch het beste ervaren als u de bank komt testen in een van onze filialen. Nog een reden om langs te komen is dat onze collectie banken zo groot is dat wij niet al onze modellen op de website kunnen afbeelden en de collectie wisselt regelmatig. De modellen op onze website zijn daarom slechts een greep uit de complete collectie goedkope banken.

Goedkope banken

Voor ieder interieur en voor ieder budget is een zitbank te vinden bij Woonsquare, zo kunt u uw bank kopen voor een leuke prijs. Wij vinden kwaliteit belangrijk, maar snappen dat het een enorme uitgave is. Daarom bieden wij banken aan tegen een zo scherp mogelijke prijs, maar wel van goede kwaliteit. Een goedkoper bankstel hoeft niet van mindere kwaliteit te zijn. Daarom kunt u bij ons goedkope, kwalitatieve bankstellen kopen.

Woonsquare. Da’s thuiskomen!

Volg ons op social media:
naar boven

Klanten beoordelen Woonsquare.nl met een 8.7, gebaseerd op 2579 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen