×

Selecteer uw vestiging

Hoekbanken

Hoekbanken

Bent u op zoek naar een mooie hoekbank en druk aan het oriënteren op wat voor soort bank u wilt hebben? Wij hebben de meest uiteenlopende collectie hoekbanken. Wilt u een design hoekbank? Of liever een stoffen hoekbank? Wilt u een heerlijke hoekbank om te loungen en waar een voetensteun aan vast zit? Of misschien een relaxhoekbank? De keuze in goedkope hoekbanken bij Woonsquare is erg uitgebreid en zo kunt u uw hoekbank kopen die bij uw smaak en interieur past.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Weekknaller

Atlas

Normaal € 3.899,00

Nu € 2.499,00

Weekknaller

Resa

Normaal € 2.899,00

Nu € 1.799,00

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hoekbanken

Onze hoekbanken hebben erg veel verschillende mogelijkheden. U kunt u verschillende soorten bekleding kiezen, maar ook verschillende kleuren en stijlen, zodat kunt u altijd een passende hoekbank kopen. Onze hoekbanken zijn ideaal om beschikbare ruimte efficiënt in te richten. Een hoekbank is een bank die aan beide zijden voorzien is van een rug- en armleuning. Met een hoekbank kan een gezellige hoek worden gecreëerd, waar met veel mensen op gezeten kan worden, maar waarop u ook lekker onderuit kunt zakken.

Nieuwe hoekbank kopen

Een nieuwe hoekbank schaft u niet zomaar aan, wij begrijpen als geen anders dat u de nieuwe hoekbank eerst wilt testen voordat u deze gaat kopen. Om dit te doen bent u van harte welkom in één van onze tien filialen. Hier kunt u voordat u een nieuwe hoekbank koopt persoonlijk advies van ons krijgen en zo kunnen we samen met u de perfecte hoekbank vinden voor u vinden. Zo kunt u een goedkope hoekbank kopen die aan al uw wensen voldoet.

Goedkope hoekbanken

Daarnaast treft u op onze website een aantal modellen van onze goedkope hoekbanken aan, maar dit is lang niet alles Voor de rest nodigen wij u graag uit om te komen bekijken in een van onze filialen. Wij zijn gevestigd in: Alkmaar, Almere stad, Amersfoort, Bergen op Zoom, Eindhoven, Heerlen, Middelburg, Nieuwegein, Oosterhout en Oss. Onze banken zijn scherp geprijsd en wij bieden goedkope hoekbanken aan die afgestemd zijn op uw wensen en behoefte. Wij kunnen onze meubels zeer voordeling aanbieden, maar wel voor goede kwaliteit. Bij het kopen van u nieuwe goedkope hoekbank geven wij u daarom ook graag advies over hoe u uw hoekbank het beste kunt onderhouden.

Meer dan alleen een hoekbank nodig?

Bent u behalve een hoekbank ook nog op zoek naar andere meubels? U kunt bij ons meer dan alleen een goedkope hoekbank kopen. Wij beschikken over een ruim assortiment banken, hoekbanken, stoelen, kasten, boxspring bedden en zelfs complete interieurs. Kom langs bij Woonsquare en u zult versteld staan te kijken over alles wat wij u kunnen bieden tegen mooie prijzen.

Woonsquare. Da's thuiskomen!

Volg ons op social media:
naar boven
Klanten beoordelen Woonsquare.nl met een 8.1, gebaseerd op 5369 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen