×

Selecteer uw vestiging

Sta-op stoelen

Staat u wat moeilijker op uit uw stoel en bent u op zoek naar een stoel vanuit waar dit een stuk gemakkelijker gaat? Dan bent u vast geïnteresseerd in de sta-op fauteuils die wij verkopen.

Deze speciale sta-op fauteuils kunnen met behulp van een (dubbele) elektrische motor versteld worden. Zo kan de stoel precies aan uw wensen aangepast worden en wordt het makkelijker om in de stoel te gaan zitten en er weer uit te komen. Ideaal dus wanneer u moeilijker op kunt staan uit ‘gewone’ stoelen. Deze sta-op stoelen worden ook vaak aangeraden aan mensen met fysieke (rug)klachten en senioren.


Waarom een sta-op stoel kopen bij Woonsquare? 

  • Altijd een vestiging bij u in de buurt!
  • Wij kunnen de stoel voor u op maat maken!
  • Wij hebben een groot assortiment sta-op stoelen en ander meubilair!
  • Wij hanteren zeer voordelige prijzen!
  • Wij hebben ruime openingstijden!

Sta-op stoelen op maat

Wanneer u meer informatie wilt over sta-op fauteuils, dan bent u van harte welkom in één van onze tien filialen. Wij adviseren u graag over de keuze voor een sta op fauteuil. Wij zijn gevestigd in Alkmaar, Almere stad, Amersfoort, Bergen op Zoom, Eindhoven, Heerlen, Middelburg, Nieuwegein, Oss en Oosterhout. Natuurlijk kunt u ook eerst even online ons assortiment kijken, maar onthoud dat dit niet onze volledige collectie is.

Om onze meubels en sta-op fauteuils allemaal goed te kunnen zien en beoordelen raden wij u toch aan om naar de dichtstbijzijnde winkel te komen. U kunt er dan tenminste echt op gaan zitten om te ervaren hoe het is om vanuit een sta-op fauteuil omhoog te komen. Bijna al onze meubels zijn verkrijgbaar in talloze soorten bekleding, kleurstellingen, modellen en maatvoeringen. Woonsquare streeft ernaar u als klant een 'meubel op maat' aan te kunnen bieden.

Meer dan alleen een sta-op fauteuil? 

Bent u eigenlijk op zoek naar een complete inrichting voor uw huis? Wij verkopen werkelijk alles om uw huis van boven tot beneden compleet in te richten met meubelen. Kom langs bij Woonsquare en u zult versteld staan van alles wat wij u aan kunnen bieden tegen mooie prijzen.

Woonsquare. Da's thuiskomen!

Volg ons op social media:
naar boven
Klanten beoordelen Woonsquare.nl met een 8.1, gebaseerd op 5477 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen