In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.
sta op stoel categorie

Sta-op stoel kopen? Bekijk ons assortiment!

Als het opstaan uit uw stoel of bank wat meer moeite kost of begint te kosten, is de sta-op stoel een hele logische keuze. Een beetje extra hulp is immers geen overbodige luxe. Deze stoelen zijn bedoeld om het opstaan vanuit een stoel te vereenvoudigen. Hoe zo’n stoel dat doet? Met een elektrische motor, die de stoel automatisch verstelt. Op deze manier gaat u van een ontspannen positie in een heel aangenaam tempo omhoog. En staat u zonder aanzienlijke moeite weer gauw op beide benen. Bij Woonsquare kunt u sta-op stoelen kopen en in onderstaande pagina vertellen we u daar graag wat meer over. Maar kom zeker eens bij ons langs in één van onze winkels en probeer de stoel hier gelijk zelf uit.

Sta-op stoelen

15extra actie sticker 2 60x60px
aldo faut taupe rvv
 

Aldo relaxfauteuil taupe

€ 799,00
€ 679,00
15extra actie sticker 2 60x60px
aldo d.bruin rf rvv
 

Aldo relaxfauteuil bruin

€ 799,00
€ 679,00
minardi faut rvv
 

Minardi relaxfauteuil

€ 799,00
€ 679,00
salerno rvv
 

Salerno relaxfauteuil

€ 799,00
€ 679,00
OUTLET DirectLeverbaar sticker 60x60px
sterling rvv
 

Sterling relaxfauteuil sta-op

€ 1199,00
€ 1019,00
OUTLET DirectLeverbaar sticker 60x60px
mugello relaxfauteuil rvv
 

Mugello relaxfauteuil sta-op

€ 1299,00
€ 1104,00
pedro relaxstoel

Liever de meubels in het echt zien?

Kom gezellig langs!

Vind een winkel in de buurt
capri sfeer rvv

Onze collectie bekijken?

Bezoek een megastore en profiteer deze week nog van extra voordeel!

winkel in de buurt

Een elektrische sta-op stoel kopen

De elektrische sta-op stoel is een ideale hulp bij het opstaan vanuit uw stoel. Dit type stoel wordt vaak aangeraden aan mensen met fysieke (rug)klachten, maar ook aan senioren die steeds wat meer moeite krijgen om op te staan vanuit een zitpositie. Zo’n sta-op stoel zorgt ervoor dat u zich minder hoeft in te spannen om uit de stoel te komen. Bovendien biedt het veel comfort. Denk bijvoorbeeld aan een uitklapbare voetensteun, die ervoor zorgt dat uw gehele lichaam tot rust komt. Niet voor niets zijn er steeds meer mensen die een elektrische sta-op stoel kopen.

Wat is de beste sta-op stoel?

Wat de beste sta-op stoel is, is deels afhankelijk van uw eigen conditie en wensen. Vast staat dat dit soort stoelen elektrisch bedienbaar en traploos verstelbaar zijn. Sommige zijn naar ergonomische vormgeving ontworpen. We raden bij het kopen van een stoel aan om naar één van onze vestigingen te komen, om deze voor uzelf uitvoerig te proberen. De stoel kan vervolgens volledig naar wens aangepast worden, wat geldt voor de bekleding, kleurstelling, model en maatvoering. Juist door het zelf uitvoerig te testen, zult u al gauw ondervinden welke sta-op stoel het beste bij u past.

Een sta-op stoel met 3 motoren of een accu?

Laten we eerst eens kijken naar hoe een sta-op stoel u helpt overeind te komen. Sta-op stoelen komen vaak met meerdere motoren. Deze kunnen met kabels worden aangesloten, maar ook draadloos worden aangedreven door middel van een accu. Op die manier heeft u dus geen snoeren door uw woonkamer lopen. Zo zijn er stoelen met 2 of 3 motoren en dus met een accu die met enige regelmaat opgeladen moet worden. Er is altijd keuze tussen diverse relaxsystemen, die manueel of elektrisch verstelbaar zijn.

Een leren sta-op stoel

Populair blijven toch wel de stoelen van leer. Leer past vaak goed bij het interieur. Dat kan bijvoorbeeld ook microleder of ecoleder zijn. Ziet u zichzelf straks al prinsheerlijk op een sta-op stoel van zwart leder zitten? Of gaat u toch liever voor een heel ander materiaal?

Een moderne sta-op stoel

Want die mogelijkheden zijn er uiteraard ook. Zo is de moderne uitvoering ook een zekere overweging. Een moderne variant heeft een heel andere uitstraling en kan hierdoor misschien nog net iets beter bij uw eigen interieur passen. Het comfort staat hierbij altijd voorop. Het belangrijkste is dat relaxen in deze sta-op stoel op één staat en dat u hier vervolgens zonder al te veel moeite weer uit kan komen. Dankzij de motoren staat u binnen enkele momenten weer op beide benen.

De kleuren van een sta-op stoel

We hebben al gekeken naar de werking van de sta-op stoel en naar de materialen. De kleur van de sta-op stoel doet er natuurlijk ook toe. Dit meubelstuk past idealiter natuurlijk perfect bij de rest van uw interieur. Gaat u voor rood, of bruin, blauw of grijs? Kom naar één van onze winkels en kijk ook zeker kritisch naar de kleuren. Deze kunt u aan de hand van samples beoordelen. Past de sta-op stoel in uw interieur? Voldoet het aan uw smaak, of kan het eigenlijk nog wel iets beter?

XL of juist een kleine sta-op stoel

Ook een belangrijke vraagstelling vooraf: hoe groot wordt uw stoel? Bij de meeste exemplaren heeft u keuze uit een XL-stoel, een gemiddelde maat stoel of een kleine stoel, of beter gezegd: uit small, medium of large. Dus gaat u voor een kleine sta-op stoel, een medium sta-op stoel of een XL sta-op stoel?

Een sta-op stoel voor iedereen

Dit soort stoelen vergemakkelijken het opstaan uit een stoel en worden vaak gebruikt door senioren, of door mensen met (rug)klachten. Maar iedereen die moeite heeft om vanuit een zittende positie overeind te komen, is geholpen met deze stoel. De sta-op stoel helpt je overeind, of dat nu komt door ouderdom, een blessure of eventueel overgewicht. Deze stoel is er voor iedereen die hem nodig heeft en heeft simpelweg als functie het leven te vergemakkelijken. Door onze moderne designs, zijn de stoelen niet te onderscheiden van andere relaxfauteuils.

Is de sta-op stoel direct leverbaar?

Sommige sta-op stoelen zijn direct leverbaar, sommige ook niet. Bekijkt u vooral onze Voorraad Voordeel pagina met alle modellen meubels die direct leverbaar zijn. Voordat u koopt, adviseren altijd eerst naar een winkel te komen zodat we samen de juiste stoel kunnen aanmeten. Bovendien kunnen we u direct inlichten over de vele verstel- en instelmogelijkheden. U kunt direct uitproberen wat voor u het beste werkt en het fijnste zit. Ervaar het gemak om vanuit volledige ontspanning in uw stoel weer probleemloos op eigen benen staan.

4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek