Sta-op stoelen

Staat u wat moeilijker op uit uw stoel en zou een beetje hulp fijn zijn? Bekijk dan onze sta-op fauteuils. Deze speciale sta-op fauteuils kunnen met behulp van een (dubbele) elektrische motor versteld worden. Zo kan de stoel precies aan uw wensen aangepast worden en wordt het makkelijker om in de stoel te gaan zitten en er weer uit te komen. Ideaal dus wanneer u moeilijker op kunt staan uit 'gewone' stoelen. Deze sta-op stoelen worden ook vaak aangeraden aan mensen met fysieke (rug)klachten en senioren.


Sta op stoel

Een sta op stoel is speciaal ontworpen om u te helpen bij het opstaan uit een stoel door mee te bewegen. Zo hoeft u u niet meer in te spannen om uit uw stoel te komen. Daarnaast bieden sta op stoelen veel comfort om in te zitten. Onze sta op stoelen zijn verkrijgbaar met een uitklapbare voetensteun. Zo kunt u lekker ontspannen zitten in uw sta op stoel, uw gehele lichaam, ook uw benen, tot rust komen en gemakkelijk uit de stoel komen. Al onze sta op stoelen zijn elektrisch bedienbaar en sommige sta op stoelen zijn naar ergonomische vormgeving ontworpen.

Sta-op fauteuil

Om onze meubels en sta-op fauteuils allemaal goed te kunnen zien en beoordelen raden wij u toch aan om naar de dichtstbijzijnde winkel te komen. U kunt dan ervaren hoe het is om vanuit een sta-op fauteuil omhoog te komen. Bijna al onze meubels zijn verkrijgbaar in talloze soorten bekleding, kleurstellingen, modellen en maatvoeringen. Woonsquare streeft ernaar u als klant een 'meubel op maat' aan te kunnen bieden.

Waarom een sta-op stoel kopen bij Woonsquare? 

  • Altijd een vestiging bij u in de buurt
  • Wij kunnen de stoel voor u op maat maken
  • Wij hebben een groot assortiment sta-op stoelen en ander meubilair
  • Wij hanteren zeer voordelige prijzen
  • Wij hebben ruime openingstijden

Sta-op stoelen op maat

Wanneer u meer informatie wilt over sta-op fauteuils, dan bent u van harte welkom in één van onze tien filialen. Wij adviseren u graag over de keuze voor een sta op fauteuil. Zo kunnen we u meteen adviseren en samen de juiste sta-op stoel vinden. We kunnen u meteen inlichten over de vele verstel- en instelmogelijkheden van de sta-op stoelen. Bezoek onze vestiging in Alkmaar, Almere stad, Amersfoort, Bergen op Zoom, Eindhoven, Heerlen, Middelburg, Nieuwegein, Oss en Oosterhout. Natuurlijk kunt u ook eerst even online ons assortiment kijken, maar onthoud dat dit niet onze volledige collectie is. Omdat deze zo groot is en regelmatig wisselt, staat niet ons volledige assortiment online.

Meer dan alleen een sta-op fauteuil? 

Bent u eigenlijk op zoek naar een complete inrichting voor uw huis? Wij verkopen werkelijk alles om uw huis van boven tot beneden compleet in te richten met meubelen. Kom langs bij Woonsquare en u zult versteld staan van alles wat wij u aan kunnen bieden tegen mooie prijzen.

Woonsquare. Da's thuiskomen!

Volg ons op social media:
naar boven

Klanten beoordelen Woonsquare.nl met 4.5 uit 5 sterren, gebaseerd op 4510 beoordelingen. Bekijk beoordelingen