CBW-erkende woonwinkel
 4.3/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Eettafels

In onze collectie eettafels vindt u kwaliteitsmeubels tegen de laagste prijs. Van robuuste ovale boomstamtafels tot een stoere industriële tafel van natuurlijk hout. Voor elk soort interieur bieden wij diverse opties. Liever een kleinere variant voor uw knusse eethoek, of juist een grotere zodat u met uw gezin van 6 personen kunt dineren? Eettafels kunnen bij ons in meerdere maten geleverd worden. Maak hier kennis met de collectie en kom snel langs in een van onze vestigingen bij u in de buurt.

Eettafels

factory eettafel style
 

Factory eettafel

 
€ 899,00
monza eettafel style
 

Monza eettafel

 
€ 549,00
 

Costa eettafel

 
€ 549,00
 

Glenwood eettafel

 
€ 599,00
lissabon eettafel style
 

Lissabon Eettafel

 
€ 599,00
melbournetafelrechthoekig
 

Melbourne eettafel recht

 
€ 599,00
melbourne ovaal sfeer

Liever de meubels in het echt zien?

Kom gezellig langs!

Vind een winkel in de buurt
pasadena eettafel style
 

Pasadena eettafel

 
€ 599,00
urban eettafel style
 

Urban eettafel

 
€ 549,00
oakland eettafel style 1280x853px
 

Oakland eettafel

 
€ 999,00
 

Glenwood bartafel

 
€ 699,00
melbournetafelrond
 

Melbourne eettafel rond

 
€ 599,00
 

Melbourne eettafel ovaal

 
€ 899,00

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek een megastore!

winkel in de buurt

Altijd raak!

Onze eettafels bieden we in alle vormen, kleuren en afmetingen. Heeft u een kleine eethoek? Dan raden we één van onze ronde varianten aan. Ronde tafels besparen namelijk veel ruimte en zorgen daarnaast voor een gezellige sfeer want alle eters kunnen elkaar aankijken. Heeft u een gezin met misschien wel 6 personen? Dan bent u vast op zoek naar een wat grotere eettafel. De rechthoekige tafels van Woonsquare zijn daarom in meerdere maten beschikbaar, zodat het bij ons altijd raak is.

Populaire materialen

Bij Woonsquare gaan we graag mee met de trends. Zo bieden wij twee materialen eettafels aan die op dit moment heel populair zijn:

Eettafels van Mangohout: Mangohout is een Aziatische houtsoort die van nature vele kleurschakelingen bevat. Dit zorgt niet alleen voor een uniek stukje natuur in uw huis maar ook een warme uitstraling in uw woonkamer.

Eettafels van Eikenhout: Eikenhout is een duurzame soort hout van een sterke hoogwaardige kwaliteit. Eettafels van eikenhout kunnen daarom ook tegen een stootje en gaan lang mee.

Tafelen zonder zorgen bij Woonsquare

De kwaliteitsmeubelen van Woonsquare bieden naast een hele scherpe prijs nog meer voordelen. U krijgt namelijk ook twee jaar volledige CBW-garantie op uw aankoop. Daarnaast kunt u stipte bezorging in de gehele Benelux verwachten! Waar wacht u nog op? Kom snel langs in de winkel bij u in de buurt!

Sluiten