CBW-erkende woonwinkel
 4.2/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.
relaxfauteuil categorie

Relaxfauteuils

Een fauteuil is fijn om in te zitten en creëert een extra zitplaats. Een relaxfauteuil biedt u veel meer mogelijkheden. Naast heerlijk zitten kunt u liggen en relaxen voor ultiem comfort. U heeft bij Woonsquare de keuze uit diverse modellen relaxfauteuils in verschillende stijlen en uitvoeringen. Bekijk hieronder een deel van onze relaxstoelen, deze modellen zijn slechts een greep uit onze relaxfauteuils collectie.

Relaxfauteuils

andorra faut rvv
 

Andorra relaxfauteuil

 
€ 699,00
malaga faut rvv
 

Malaga relaxfauteuil

 
€ 599,00
daytona rvv
 

Daytona relaxfauteuil

 
€ 1399,00
portello rvv
 

Portello relaxfauteuil

 
€ 899,00
ascari rvv
 

Ascari relaxfauteuil

 
€ 799,00
capelli faut rvv
 

Capelli fauteuil

 
€ 649,00
melbourne ovaal sfeer

Liever de meubels in het echt zien?

Kom gezellig langs!

Vind een winkel in de buurt
aldo d.bruin rf rvv
 

Aldo relaxfauteuil

 
€ 999,00
marino faut rvv
 

Marino relaxfauteuil

 
€ 599,00
nova faut zwart rvv
 

Nova fauteuil zwart

 
€ 1049,00
romeo faut rvv
 

Romeo relaxfauteuil

 
€ 2499,00
maserati rvv
 

Maserati relaxfauteuil

 
€ 2499,00
sterling rvv
 

Sterling relaxfauteuil

 
€ 1199,00
mugello relaxfauteuil rvv
 

Mugello relaxfauteuil

 
€ 1299,00
madeira faut rvv
 

Madeira relaxfauteuil

 
€ 999,00
valencia faut rvv
 

Valencia relaxfauteuil

 
€ 999,00
alta rvv
 

Alta relaxfauteuil

 
€ 699,00
ascari carbon rf rvv
 

Ascari relaxfauteuil carbon zwart

 
€ 799,00
salerno rvv
 

Salerno relaxfauteuil

 
€ 799,00
« 1 2 »
cta

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek een megastore!

winkel in de buurt

Relaxstoelen

Relaxstoelen zijn er in verschillende varianten en met verschillende mogelijkheden; van relaxstoelen met kantelstand tot relaxstoelen die volledig traploos bedienbaar zijn. En van design-relaxfauteuils met één of meerdere motoren en relaxsystemen tot stoelen met sta-op/lift-functie. Allemaal met de kwaliteit en het comfort dat u van ons gewend bent. En nagenoeg al onze relaxstoelen zijn door ons te leveren in de kleur en bekleding die u wenst. Zo hebben wij voor iedereen de juiste relaxstoel die bij uw wensen past.

Fauteuil relax

Hoe fijn is het om na een lange dag lekker in uw fauteuil relax te ploffen? Onze relaxstoelen bieden de juiste ondersteuning en zorgen voor de juiste ontspanningshouding. Sommige relaxfauteuils zijn speciaal ontworpen met een ergonomische vormgeving. Een fauteuil relax heeft verschillende mogelijkheden waardoor het zitcomfort nog groter is. De verschillende functies zoals het liggen en zitten in een fauteuil relax zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen.

Relaxfauteuils op maat

Onze relaxfauteuils zijn in verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Ook hebben we relaxfauteuils die passen bij een van de banken uit ons assortiment. Zo krijgt u een mooie relaxstoel die perfect past in uw interieur. Of kies juist een compleet andere kleur of stijl relaxfauteuil. Houdt bij het plaatsen van een relaxfauteuil in de woonkamer wel rekening met het uitklap gedeelte van de relaxfauteuil en zorg dat u hiervoor voldoende ruimte heeft. We hebben verschillende uitklap relaxfauteuils, maar ook een relaxfauteuils met losse voetenbank. Het voordeel hiervan is, dat u de voetenbank op gewenste afstand kunt zetten.

Relaxfauteuil kopen?

Ons assortiment op de website is een selectie van de relaxfauteuils die wij hebben. Ons ruime assortiment wisselt regelmatig, waardoor niet alles altijd op de website is afgebeeld. Kom daarom langs in een van onze vestigingen zodat u de relaxfauteuil meteen kunt testen, ervaren en samenstellen.

Woonsquare. Da's thuiskomen!

Sluiten