In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Genieten van de bank tot aan de eettafel

Het zijn druilerige dagen buiten en dat betekent volop genieten binnen op de bank, met een kop thee en een deken erbij. De kerstvakantie komt eraan en veel mensen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Het is heerlijk om deze dagen binnen door te brengen en te genieten aan de eettafel en daarna lekker lui te genieten op de bank.

blog complete interieur eettafel en bank 1 1024x640

Rondom de eettafel

Tijdens de feestdagen wordt er veel tijd doorgebracht aan de eettafel. Vrienden en familie komen langs voor het kerstdiner. Daarom is het fijn om de tijd door te kunnen brengen op goede eetkamerstoelen. Zo houdt de één van eetkamerstoelen met een leuning en de ander juist weer niet. De één houdt van stoelen met wieltjes, de ander vindt het verschrikkelijk als hij steeds heen en weer blijft rijden. Voor een stoerder interieur zijn er stoelen die binnen de industriële woonstijl vallen. U vindt het allemaal bij Woonsquare.

Hoekbank eethoek

Een hoekbank in combinatie met een eethoek is een slimme manier om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte in een keuken of eetkamer. Met een hoekbank kunt u namelijk meer zitplaatsen creëren dan met losse stoelen, terwijl u tegelijkertijd ook nog eens ruimte bespaart. Door de hoekbank in een eethoek te plaatsen, ontstaat er bovendien een gezellige en knusse sfeer in de ruimte. Een eethoek met hoekbank is dan ook een populaire keuze voor gezinnen en mensen die regelmatig gasten ontvangen.

Luieren op de bank

Na het geslaagde diner kunt u met zijn allen, of misschien als het bezoek weg is, lekker onderuit zakken op de bank om één van uw favoriete films te kijken. Zo is een hoekbank heerlijk om lekker in weg te duiken of kunt u de voetsteun uitklappen bij één van onze banken met relaxsystemen, zoals de Elise bank. Deze biedt genoeg zitplaatsen voor uw bezoek en heeft ook nog eens diverse relaxmogelijkheden. Ultiem voor een middagje ontspannen.

Complete interieurs

Op zoek naar een goede eethoek voor tijdens de feestdagen of een lekkere bank om in weg te zakken tijdens de druilerige dagen? U kunt uiteraard uw eethoek en bank los uitkiezen, maar u kunt ook voor één van onze complete interieurs kiezen. Hierbij is uw eethoek in dezelfde stijl als uw woongedeelte en heeft u meteen een salontafel, boekenkast en meer, tegen een scherpe prijs.

Rondom de feestdagen hebben onze filialen aangepaste openingstijden. Selecteer de vestiging van uw keuze voor de actuele openingstijden.

Meer inspiratie op doen

etnisch interieur woonsquare 3

Etnisch interieur: tover jouw woonkamer om met etnische woonaccessoires

mexico groot sfeer svv

5 woontips om jouw huis als een thuis te laten voelen

kerstboom weg wat nu 1024x640

Kerstboom weg, wat nu?

woonkamermeubels buiten zetten 1024x640

Zomertips: woonkamermeubels buiten zetten of beter van niet?

arizona cognac 3s sfeer

Onze collectie bekijken?

Bezoek een megastore en profiteer deze week nog van extra voordeel!

winkel in de buurt
4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek