In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Kerstboom weg, wat nu?

Massaal heeft bijna heel Nederland zich de afgelopen dagen bezig gehouden met het opruimen van de kerstboom en de gezellige kerstdecoratie. Veel mensen ervaren deze dagen dan ook een leegte in hun woonkamer. Logisch, want zo’n kerstboom brengt natuurlijk flink wat kleur, leven en gezelligheid in huis. Hoe vult u deze leegte op? Wij laten u hieronder een aantal mogelijkheden zien om ook na de kerst nog te genieten van een levendige woonkamer.

kerstboom weg wat nu 1024x640

Nieuw zithoekje creëren

U kunt er natuurlijk voor kiezen om het einde van de feestdagen te gebruiken om uw interieur te voorzien van iets nieuws. Wellicht heeft u zelfs wel een leuk nieuw kerstcadeau gekregen om uw interieur wat te vernieuwen. Een leuk bijzettafeltje, een moderne kast of een comfortabele fauteuil zijn ook zeker heel geschikt om de leegte van de kerstboom op te vullen. En natuurlijk kunt u uw nieuwe zithoekje met uw mooie, nieuwe fauteuil, kast of bijzettafeltje ook gewoon aankleden met wat kleine of grote kamerplanten en een mooi warm kleed.

Kamerplant brengt nieuw leven in woonkamer

De meest voor de hand liggende vervanger voor de kerstboom is een flinke kamerplant. Net als een kerstboom brengt een kamerplant zuurstof in huis en zuivert het de lucht. Bovendien heeft de groene kleur van een plant ook een kalmerende werking op de meeste mensen. Op den duur kan dit ook bijdragen aan een positieve gemoedstoestand. Let wel op dat u niet gaat overdrijven met het aantal planten, het nieuwe groene hoekje hoeft qua grootte zeker niet per se overeen te komen met de grootte van de kerstboom die er eerst stond. Ga voor één grote kamerplant of kleinere potjes met verwante plantjes bij elkaar.

Inspiratie nodig?

Ga dus niet zitten treuren om de kerstdagen die voorbij gevlogen zijn dit jaar, maar vervang je kerstboom en verwen uzelf met nieuwe accenten in uw woonkamer.

Bent u enthousiast geworden en op zoek naar een mooie fauteuil, tafel of kast om het gemis van de kerstboom tegen te gaan? Neem dan eens een kijkje op onze website of in één van onze vestigingen.

Meer inspiratie op doen

luccayosemite sfeerschuin

Een hoekbank met losse elementen samenstellen bij Woonsquare

blog complete interieur eettafel en bank 1 1024x640

Genieten van de bank tot aan de eettafel

blog sept 2018 arizona 1024x640

Woonkamer nieuwbouwhuis gezellig inrichten

welke bank past bij u 1024x640

Welke bank past bij u?

arizona cognac 3s sfeer

Onze collectie bekijken?

Bezoek een megastore en profiteer deze week nog van extra voordeel!

winkel in de buurt
4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek