CBW-erkende woonwinkel
 4.2/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Boxsprings

Weinig dingen in uw woning zijn zo belangrijk als uw bed. U ligt er immers elke nacht urenlang in. En wat is er nu beter voor een heerlijke nachtrust dan een goede boxspring. Bij Woonsquare hebben we diverse soorten boxsprings: elektrisch verstelbaar of met vaste boxen. Bekleed in stof, warm microvezel of juist in kunstleder. Alle soorten boxsprings in diverse uitvoeringen, formaten, bekledingen en kleuren. Helemaal compleet en meegestoffeerd. Kom eens proefliggen in één van onze vestigingen. Voor elk budget hebben wij het juiste bed!

Boxsprings

Sorteren op
boxspring corso sfeer rvv
 

Corso

 
€ 699,00
boxspring corso sfeer rvv2
 

Corso licht grijs

 
€ 699,00
4602 boxspringvenetosfeerrvvmatrasstopper grijs web
 

Veneto grijs

 
€ 799,00
boxspring veneto sfeer rvv1
 

Veneto

 
€ 799,00
boxspring corso plus sfeer rvv1
 

Corso plus

 
€ 899,00
box loft sfeer rvv
 

Loft

 
€ 899,00
melbourne ovaal sfeer

Liever de meubels in het echt zien?

Kom gezellig langs!

Vind een winkel in de buurt
boxspring continental sfeer rvv1
 

Continental

 
€ 1199,00
box carolyn sfeer rvv
 

Carolyn

 
€ 1299,00
box majestic sfeer recht
 

Majestic

 
€ 1399,00
boxspringvilla sfeerrvv navy
 

Villa navy

 
€ 1499,00
boxspring villa sfeer rvv1
 

Villa

 
€ 1499,00
boxspring hampton sfeer rvv1
 

Hampton

 
€ 1599,00
box bellagio sfeer rvv
 

Bellagio

 
€ 1599,00
boxspring president sfeer rvv
 

President

 
€ 1599,00
boxspring ambassador sfeer rvv1
 

Ambassador

 
€ 1999,00
cta

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek een megastore!

winkel in de buurt

Boxsprings

Op deze pagina vindt u de boxsprings die wij in ons assortiment hebben. Boxsprings in alle soorten, maten en uitvoeringen. Zowel vaste boxsprings als elektrische boxsprings. We hebben complete boxspringsets met meegestoffeerde matrassen en inclusief toppers. U kunt zelf uw boxspring samenstellen. Een boxspring bestaat uit een geveerde box, het onderste gedeelte van de boxspring, hier bovenop ligt het matras en daar bovenop de eventuele topdekmatras. Daarnaast bestaat een boxspring uit het hoofdbord en de poten. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd en bieden de juiste ondersteuning. En bij sommige boxsprings leveren we desgewenst ook bijpassende nachtkastjes. De (pocketveer)boxen en -matrassen zijn van hoge kwaliteit en zijn opgebouwd uit tot wel 7 aparte comfortzones. Dit zorgt voor een gelijkmatige ondersteuning van uw lichaam tijdens de slaap. Voor deskundig slaapadvies of proefliggen bent u natuurlijk altijd welkom bij ons in één van onze winkels.

Complete boxsprings

Bij ons vindt u complete boxsprings waarbij alle onderdelen van de boxspring bij elkaar passen en op elkaar afgestemd zijn. U heeft meteen uw complete bed. Al onze boxsprings zijn van hoge kwaliteit en ons complete boxspring assortiment is zo variërend dat er voor iedereen een geschikt bed tussen zit. Voor iedere soort slaper en voor ieder interieur en budget. We hebben complete boxsprings inclusief matrassen in diverse maten. Boxsprings waarbij het slaapcomfort te kiezen is afhankelijk van de wensen en lichaam van de slaper. Wij nodigen u graag uit om dit in één van onze winkels te komen testen, zo kunt u proberen welke boxspring het beste past bij uw wensen, lichaam en slaappatroon.

Elektrisch verstelbare boxsprings

We bieden de mogelijkheid om binnen ieder budget de juiste boxspring te vinden. Zo kunt u in ons assortiment elektrisch verstelbare boxsprings vinden. Hierbij kunt u verschillende zones van het bed verstellen. Zet bijvoorbeeld voor het slapen gaan nog even de rug omhoog zodat u bijvoorbeeld nog even wat kunt lezen of tv-kijken. Zo worden uw rug- en nekzones beter ondersteund dan wanneer u rechtop in bed gaat zitten.

Tweepersoons boxsprings

Als u met twee personen in de boxspring wilt slapen adviseren wij een boxspring vanaf 140 x 200 centimeter. Vanaf deze afmeting heeft u voldoende ruimte om u te kunnen bewegen in uw slaap. Hoe groter de afmeting hoe meer ruimte u heeft in uw tweepersoons boxspring. Vaak wordt het formaat 160/180 x 200 centimeter aangehouden bij een tweepersoons boxspring. Sommige complete boxsprings zijn zelfs leverbaar in een extra grote uitvoering: 200 x 200cm. Daarnaast is het mogelijk om speciaal voor langere mensen boxsprings met extra lengte te kopen. Hierbij gaan de boxsprings bijvoorbeeld naar een lengte van 220cm. Voor de liefhebber van wat extra luxe bestaat tevens de mogelijkheid om een tweepersoons boxspring met voetbord te kopen, zelfs met of zonder TV-lift. Kom het ervaren en proefliggen in één van onze winkels.

Woonsquare. Da's thuiskomen!

Sluiten