Hoekbanken

Hoekbanken

Bent u op zoek naar een mooie hoekbank en druk aan het oriënteren naar wat voor soort bank u wilt hebben? Wij hebben de meest uiteenlopende collectie hoekbanken. Wilt u een design hoekbank? Of liever een stoffen hoekbank? Wilt u een heerlijke hoekbank om op te loungen en waar een voetensteun aan vast zit? Of misschien een relaxhoekbank? De keuze in goedkope hoekbanken bij Woonsquare is erg uitgebreid, er zit altijd een hoekbank tussen die bij uw smaak en interieur past.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weekknaller

Calabria

Normaal € 1.149,00

Nu € 899,00

Weekknaller

Vancouver

Normaal € 2.249,00

Nu € 1.799,00

Weekknaller

Phantom

Normaal € 1.799,00

Nu € 1.399,00

Weekknaller

Elise

Normaal € 1.899,00

Nu € 1.299,00

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoekbanken

Onze hoekbanken hebben erg veel verschillende mogelijkheden. Zo kunt u verschillende soorten bekleding kiezen, maar ook verschillende kleuren en stijlen. Zo kunt u altijd een passende hoekbank kopen naar uw wensen. Onze hoekbanken zijn ideaal om beschikbare ruimte efficiënt in te richten. Een hoekbank is een bank die aan beide zijden voorzien is van een rug- en armleuning. Met een hoekbank kan een gezellige hoek worden gecreëerd, waar met veel mensen op gezeten kan worden, maar waarop u ook lekker de ruimte heeft om onderuit te zakken. Op onze site ziet u een kleine collectie van onze hoekbanken, maar wij hebben er veel meer in onze winkels staan.

Nieuwe hoekbank kopen

Een nieuwe hoekbank schaft u niet zomaar aan, wij begrijpen als geen anders dat u de nieuwe hoekbank eerst wilt testen voordat u deze gaat kopen. Om dit te doen bent u van harte welkom in één van onze tien filialen. Hier kunt u voordat u een nieuwe hoekbank koopt persoonlijk advies van ons krijgen en zo kunnen we samen met u de perfecte hoekbank vinden voor u vinden. Zo kunt u een goedkope hoekbank kopen die aan al uw wensen voldoet. Onze hoekbanken zijn verkrijgbaar in modellen met aan beide kanten leuning, maar we hebben ook hoekbanken met een chaise lounge. Dit houdt in dat de hoekbank aan de linker- of rechterkant een verlengd stuk heeft zonder rugleuning. Zo wordt er extra zitruimte gecreëerd, maar de chaise lounge is ook perfect om je benen op uit te strekken.

Meer dan alleen een hoekbank nodig?

Wij kunnen onze meubels zeer voordeling aanbieden, maar wel voor goede kwaliteit. Bij het kopen van u nieuwe goedkope hoekbank geven wij u daarom ook graag advies over hoe u uw hoekbank het beste kunt onderhouden. Bent u behalve een hoekbank ook nog op zoek naar andere meubels? U kunt bij ons meer dan alleen een goedkope hoekbank kopen. Wij beschikken over een ruim assortiment banken, hoekbanken, stoelen, kasten en zelfs complete interieurs. Kom langs bij Woonsquare en u zult versteld staan te kijken over alles wat wij u kunnen bieden tegen mooie prijzen.

Woonsquare. Da's thuiskomen!

Volg ons op social media:
naar boven
Klanten beoordelen Woonsquare.nl met een 8.1, gebaseerd op 5715 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen