In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Kleurrijk industrieel

Spreekt de industriële woonstijl u aan maar vindt u deze te donker? Dan is kleurrijk industrieel, ook wel colourful industrial genoemd, de perfecte middenweg! Deze nieuwe opkomende woontrend is helemaal trending deze lente. Voor een kleurrijk industrieel interieur worden stoere materialen gecombineerd met frisse kleuren. Dit contrast geeft meer kleur aan uw interieur.

matera oker velvet 2.5s rvv sfeer

Robuuste materialen en kleur

Bij de industriële woonstijl draait het om donkere kleuren, stalen accenten en robuuste materialen zoals beton en hout. Voor een kleurrijk industrieel interieur worden deze materialen juist gecombineerd met zachte en aaibare materialen. Spelen met kleur en contrast maakt dat, de colourful industrial stijl, een geslaagde look is in uw woning. Zet bijvoorbeeld een velours bank op een betonnen vloer. Of denk aan een oker gele bank, zoals model Matera, die gecombineerd kan worden met een donkere stalen kast, waarin felle of okergele accessoires zijn geplaatst. Probeer alle onderdelen op elkaar af te stemmen zodat uw interieur nog steeds een geheel blijft.

Combineer met de kleuren van het voorjaar

De kleuren van het voorjaar van 2020 zijn bekend. Zo zullen er dit voorjaar veel roze tinten te zien zijn en geeft het populaire Natural Yellow een zonnig tintje aan uw interieur. Deze kleuren vormen samen een mooi kleurenpallet, ideaal om de industriële stijl een warme uitstraling te geven. Combineer deze kleuren met hout, beton en metaal om een stoer interieur te creëren.

Kleurrijk industrieel interieur creëren

Kortom, hoe creëert u een kleurrijk industrieel interieur? Neem de industriële woonstijl als basis. Gebruik robuuste materialen en combineer deze met frisse kleuren. Zoek hier een speels maar stijlvol contrast in. Beslis van tevoren welke kleuren u wilt gebruiken, zodat uw interieur nog wel een geheel blijft.

Accessoire kleurrijk industrieel

Kies bijvoorbeeld voor een staande metalen lamp gecombineerd met een velourse kap, of een grote plant in een gekleurde stoere pot. Nog een leuke tip is een gestylde trolley. Deze passen goed in de industriële stijl, door gebruik te maken van gekleurde accessoires past dit erg goed in de colourful industrial woonstijl.

Benieuwd naar de meubels die u kunt verwerken in uw kleurrijk industriële interieur? Kom dan eens langs in een van onze vestigingen en doe inspiratie op.

Meer inspiratie op doen

glenwood serie landscape blog

Een open kast inrichten: de 5 tips van Woonsquare!

woonkamermeubels buiten zetten 1024x640

Zomertips: woonkamermeubels buiten zetten of beter van niet?

new cocooning

New cocooning: het moderne retro interieur

matera oker velvet 2.5s rvv sfeer

Vind de woonstijl die bij jou past!

arizona cognac 3s sfeer

Onze collectie bekijken?

Bezoek een megastore en profiteer deze week nog van extra voordeel!

winkel in de buurt
4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek