In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Boho Chic in de slaapkamer

Een trend die we dit jaar ook nog steeds veel zien is Boho Chic. Deze stijl is overal in het huis goed door te voeren, zo ook in de slaapkamer. Kenmerkend voor Boho Chic is de mix van materialen en structuren. Door sommige wordt het omschreven als een tikkeltje rommelig of nonchalant. De stijl brengt in ieder geval een zorgeloos zomergevoel in de slaapkamer.

boho chic in de slaapkamer boxspring 1024x641

Basis Boho Chic

De beste basis voor Boho Chic is een neutrale basis. Veel natuurtinten, natuurlijke texturen of subtiele prints. Als neutrale basis kunt u denken aan een houten- of een gietvloer, die passen erg goed bij deze stijl. Het plafond en de muren zijn vaak wit, dan komen kleurrijke elementen beter tot hun recht. Wilt u aan de witte ruimte meer kleur toevoegen? Speel dan met kleuraccenten, prints en patronen, om een kleurrijke Boho Chic slaapkamer te creëren. Denk aan aardkleuren als rood, oranje, okergeel of beige. Deze natuurtinten geven het uiterlijk van de ruimte warmte. Ook veel licht en voldoende ruimte zijn een goede basis voor een Boho Chic slaapkamer.

fotocredits: Taryn Ellio

Natuurlijke materialen en planten

Ook horen natuurlijke materialen bij Boho Chic, zoals hout, riet en bamboe. Niet alleen de houten vloer past mooi in de ruimte, denk ook aan een mooie rieten stoel of een bamboe lamp. Qua bed kunt u alle kanten op, zoals een boxspring in een mooie neutrale kleur. Zo krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning tijdens het slapen en past het bed helemaal in de stijl. Ook planten kleden de Boho Chic slaapkamer mooi aan. Heel veel planten! Staand, hangend, grote of kleintjes, tropische- of juist lucht zuiverende planten; alles kan. Uw slaapkamerklimaat is hierdoor beter voor uw gezondheid en u komt helemaal tot rust.

Fotocredits: Shche_-team

Boho accessoires

Wat een Boho Chic slaapkamer echt karakter geeft, zijn de accessoires. Deze hebben vaak invloeden uit het buitenland. Accessoires uit Azië, Afrika of India passen goed bij de Boho stijl. Typerend is bijvoorbeeld de Dromenvanger. Maar ook een gehaakt kleed aan de wand of op de vloer past in de Boho stijl. Daarnaast zijn vintage meubels een goede toevoeging voor een Boho Chic slaapkamer. Denk aan een houten kledingkast of vintage nachtkastje.

Houd voor een Boho Chic slaapkamer de basis neutraal en ga aan de slag met natuurlijke materialen en veel planten. Maak het geheel af met Boho accessoires die bij u passen. U kunt het zo Boho chic maken als u zelf wilt.

Meer inspiratie op doen

interieurtrends najaar 2015 1024x640

Interieurtrends najaar 2015

blog sta op stoel 1024x640

Makkelijk in en uit uw stoel met een sta-op stoel

salamanca3 1 1 stoelen

Take a seat: geniet van je dag met een comfortabele stoel

mexico loveseat fauteuil in huis 1024x640

Ontspannen hoek creëren met een fauteuil

arizona cognac 3s sfeer

Onze collectie bekijken?

Bezoek een megastore en profiteer deze week nog van extra voordeel!

winkel in de buurt
4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek