CBW-erkende woonwinkel
 4.2/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Ervaar hoe comfort, ergonomie en stijl samenkomen in een relaxstoel

Lekker ontspannen op een luie stoel na een dagje werken, een avondje sporten of gewoon even tussendoor? Dat is natuurlijk het fijnst op een relaxstoel die comfort, zitgemak en ergonomie op een stijlvolle manier -passend bij uw interieur- combineert.

woonsquare relaxstoel 1024x640

Relaxstoelen bedienen met afstandsbediening

Benen omhoog? Hoofd achterover? Het is allemaal mogelijk met de relaxstoelen uit ons assortiment. De meeste relaxstoelen zijn tevens elektrisch bedienbaar en het kost je slechts één druk op de knop van de afstandsbediening om lekker te kunnen relaxen. Ultiem zitcomfort -aangepast aan uw lichaam- en altijd wel een stoel te vinden die past bij uw interieur. Wat wilt u nog meer?

Ruim assortiment relaxfauteuils

Ons assortiment kent diverse relaxfauteuils waarbij u lekker met uw benen omhoog kunt relaxen, op ieder moment van de dag. Het Salerno model relaxstoel is slechts één voorbeeld uit onze collectie. Of u nu een relaxfauteuil van leer of stof wilt, een zwarte of een gekleurde stoel; alles is mogelijk. Zo garanderen wij dat u altijd een mooie relaxstoel bij ons vindt die lekker zit en tevens goed bij uw interieur past. Een mooie aanvulling voor uw zithoek!

Relaxstoel kopen? Kom eens langs en ervaar het gemak!

Om het comfort echt te ervaren raden wij u aan om eens langs te komen in een van onze showrooms. Iedereen heeft namelijk z’n eigen ideeën over wat een fijne stoel is. Houdt u meer van een zacht zitvlak, of toch liever stevig? En zit u het liefst rechtop, of ontspannen languit? Kom eens langs, probeer al onze modellen en vraag ons om een gedegen advies. Samen zullen we dan op zoek gaan naar de ideale relaxfauteuil voor u! Droomt u ook al weg bij de gedachte aan zo’n fijne stoel in uw woonkamer? Nog heel even geduld en dan kunt u straks lekker languit met uw benen omhoog op de stoel ontspannen!

 

Meer inspiratie op doen

Weer verliefd worden op uw oude bank

Leefcomfort voor ouderen verbeteren

Boho Chic in de slaapkamer

Genieten van de bank tot aan de eettafel

arizona cognac 3s sfeer

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek een megastore!

winkel in de buurt
Sluiten