CBW-erkende woonwinkel
 4.4/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Genieten van de bank tot aan de eettafel

Het zijn druilerige dagen buiten en dat betekent volop genieten binnen op de bank, met een kop thee en een deken erbij. De kerstvakantie komt eraan en veel mensen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Het is heerlijk om deze dagen binnen door te brengen en te genieten aan de eettafel en daarna lekker lui te genieten op de bank.

 Genieten van de bank tot aan de eettafel | Woonsquare

Rondom de eettafel

Tijdens de feestdagen wordt er veel tijd doorgebracht aan de eettafel. Vrienden en familie komen langs voor het kerstdiner. Daarom is het fijn om de tijd door te kunnen brengen op goede eetkamerstoelen. Zo houdt de één van eetkamerstoelen met een leuning en de ander juist weer niet. De één houdt van stoelen met wieltjes, de ander vindt het verschrikkelijk als hij steeds heen en weer blijft rijden. Voor een stoerder interieur zijn er stoelen die binnen de industriële woonstijl vallen. U vindt het allemaal bij Woonsquare.

Luieren op de bank

Na het geslaagde diner kunt u met zijn allen, of misschien als het bezoek weg is, lekker onderuit zakken op de bank om één van uw favoriete films te kijken. Zo is een hoekbank heerlijk om lekker in weg te duiken of kunt u de voetsteun uitklappen bij één van onze banken met relaxsystemen, zoals de Elise bank. Deze biedt genoeg zitplaatsen voor uw bezoek en heeft ook nog eens diverse relaxmogelijkheden. Ultiem voor een middagje ontspannen.

Complete interieurs

Op zoek naar een goede eethoek voor tijdens de feestdagen of een lekkere bank om in weg te zakken tijdens de druilerige dagen? U kunt uiteraard uw eethoek en bank los uitkiezen, maar u kunt ook voor één van onze complete interieurs kiezen. Hierbij is uw eethoek in dezelfde stijl als uw woongedeelte en heeft u meteen een salontafel, boekenkast en meer, tegen een scherpe prijs.

Rondom de feestdagen hebben onze filialen aangepaste openingstijden. Selecteer de vestiging van uw keuze voor de actuele openingstijden.

Meer inspiratie op doen

Hoe kiest u voor het juiste vloerkleed?

Industrieel wonen

4 tips voor een modern landelijk interieur

Woontrend 2018: Urban Jungle

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek een megastore!

winkel in de buurt
Gratis adviesgesprek
Sluiten