CBW-erkende woonwinkel
 4.2/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Interieurtrends najaar 2015

De zomer is in volle gang, maar bent u stiekem ook al nieuwsgierig naar de nieuwste woontrends voor het najaar? Heel begrijpelijk, en daarom zetten wij graag de nieuwste trends voor u op een rijtje. De trends zijn gebaseerd op de huidige zomertrend, aangevuld met leuke nieuwe aspecten!

interieurtrends najaar 2015 1024x640

Natuurlijk wonen

We zagen het al eerder dit jaar; een natuurlijke woonstijl is ontzettend populair de laatste tijd. Thuiskomen betekent voor de meeste mensen namelijk een gevoel van veiligheid en rust. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en botanische prints, haalt men het rustige gevoel van de natuur naar binnen. Deze zomer is het minder noodzakelijk, omdat men veel buiten leeft, maar in de herfst en winter is het dan ook ideaal om de natuur naar binnen te halen. Houten meubels, posters met botanische prints en grote kamerplanten zijn het helemaal dit najaar. Bovendien zullen cactussen ook steeds meer te zien zijn binnenshuis.

Do It Yourself

Bent u creatief aangelegd? Dan heeft u geluk, want zelfgemaakte meubeltjes en decoraties zullen een steeds grotere rol spelen dit najaar. Maar ook wanneer u zelf niet zo handig bent, is er geen probleem: u kunt een compleet interieur aanschaffen en deze vervolgens opleuken met ambachtelijke decoraties.

Koper en goud

Koper en goud, de twee kleuren in opkomst. Koper zagen we al steeds meer de laatste jaren, maar goud wordt nu ook steeds populairder. Zowel de gladde als de verweerde uitvoering van goud zullen we veel gaan zien komend najaar. Stoelen en banken met gouden of koperen poten zijn hier een goed voorbeeld van. Bovendien kunnen goud en koper prima gecombineerd worden, eventueel zelfs met zilver erbij. Deze metalen staan vooral heel mooi in een industrieel interieur.

Kijkt u er ook al naar uit om uw interieur klaar te maken voor het najaar?

Meer inspiratie op doen

Ontspannen hoek creëren met een fauteuil

Twee banken in de woonkamer

Uw eigen "hotel chique" slaapkamer

Meubels bij een donkere vloer in de woonkamer

arizona cognac 3s sfeer

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek een megastore!

winkel in de buurt
Sluiten