In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Makkelijk in en uit uw stoel met een sta-op stoel

Heeft u moeite met opstaan uit de stoel? Of heeft u juist moeite om in een stoel te gaan zitten en ploft u steeds hard neer? Dat is helemaal niet gek. Veel mensen kampen met dit soort problemen, waaronder veel senioren, gehandicapten en mensen met fysieke klachten. Speciaal voor deze doelgroepen bieden wij sta-op stoelen aan die kunnen helpen met het gaan zitten in en/of opstaan uit een comfortabele stoel.

blog sta op stoel 1024x640

Sta-op stoel met elektromotor

Een sta-op stoel is de ideale uitkomst dankzij de ingebouwde elektromotor die de sta-op stoel omhoog kantelt en daardoor de persoon die er inzit voorover kantelt. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om op te staan uit een stoel. Ook kunnen sta-op stoelen in de hoogste stand gezet worden zodat het makkelijker is om erin te gaan zitten, om vervolgens de stoel met de elektromotor te laten zakken. Dit voorkomt namelijk het neerploffen in de stoel. Zorginstanties raden senioren, gehandicapten en mensen met fysieke klachten dan ook vaak een sta-op stoel aan.

Sta-op stoelen: voor elk wat wils

Ondanks het feit dat sta-op stoelen wat exclusiever zijn dan normale stoelen, is er veel keus wat betreft bekleding, kleurstellingen, maten en modellen. Zo is er voor iedereen wel een sta-op stoel die aansluit bij uw wensen en interieur.

Sta-op stoel kopen? Kom eens langs!

Denkt u dat een sta-op stoel iets voor u is? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen om onze collectie te bekijken. Uiteraard kunt u op onze website ook een aantal sta-op stoelen bekijken, maar juist bij deze speciale stoelen is zelf ervaren natuurlijk nog beter. Op onze website ziet u slechts drie van de sta-op stoelen uit ons assortiment, namelijk de modellen Aldo stoelSalerno sta-op stoel en de Minardi sta-op stoel, maar u zult zien dat er in onze winkels nog meer keus is. Wij verwelkomen u graag om het gemak van een sta-op stoel te ervaren.

 

Meer inspiratie op doen

blog interieurtrends 2018 1024x640

4 interieurtrends van 2018

sfeervolle winsterse woonkamer 1024x640

Sfeervolle winterse woonkamer

gekleurde bank durf jij het

Durf jij het: een gekleurde bank?

new cocooning

New cocooning: het moderne retro interieur

arizona cognac 3s sfeer

Onze collectie bekijken?

Bezoek een megastore en profiteer deze week nog van extra voordeel!

winkel in de buurt
4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek