In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Weer verliefd worden op uw oude bank

Is uw bank nog steeds in goede staat maar raakt u er een beetje op uitgekeken? Of bent u wel weer toe aan iets nieuws maar is het budget hier momenteel even niet naar? Wij geven u een aantal tips hoe u uw oude bank een opfrisbeurt kunt geven zodat u weer verliefd wordt op uw bank. Als het goed is gaat een bank jarenlang mee, in deze jaren kan uw smaak veranderen en de trends veranderen natuurlijk ook. Het is niet reëel om met iedere trend een nieuwe bank aan te schaffen. Met een paar aanpassingen, klein of groot, kan uw bank meteen heel anders ogen.

weer verliefd worden op oude bank 2018 1024x640

Tip 1. De poten

Kleine verandering denkt u misschien, maar een groot verschil. Afhankelijk van het materiaal van de poten van uw bank zou u ze alleen al een andere kleur kunnen geven. Ook kunt u de gehele poot veranderen, er zijn hier oneindig veel mogelijkheden in. Dunne hoge pootjes zorgen bijvoorbeeld voor een elegante look, terwijl sledepoten mooi bij een industriële stijl passen. Ook de kleur en het materiaal doen hier veel bij. U zou het misschien niet zeggen, maar de poten bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van uw bank.

Tip 2. Accessoires

Misschien is dit een beetje een open deur intrappen, maar accessoires kunnen de uitstraling van de bank ook compleet veranderen. Van andere kussens tot kleedjes op - of onder de bank, verandert u de look van uw bank ook. Zo zien we nog steeds veel dierenkleedjes of dierenprintjes. Door een kleedje met deze print op de bank te leggen gaat u met de trends mee en ziet de bank er meteen anders uit.

Tip 3. Nieuwe bekleding

Dit is een grote en duurdere verandering, maar altijd nog goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe bank. Bij sommige banken is het mogelijk om nieuwe, losse hoezen te kopen. Dit is ook ideaal als de bank verkleurd is of als bijvoorbeeld het leer vale plekken door slijtage krijgt. Zo kunt u wisselen van stof, maar ook van kleur of beide. Indien er geen speciale hoezen voor uw bank verkrijgbaar zijn, is het mogelijk om deze door een stoffeerder te laten maken.

Met deze tips, van kleine veranderingen tot grote, kunt u uw bank weer heel anders laten ogen. Zo  bent u er weer helemaal verliefd op en kan hij weer jaren mee.

Meer inspiratie op doen

spacejoy 9m66c w tom unsplash

Inspiratie woonkamer: De do’s en don’ts bij het inrichten!

ergonomie in uw meubels 1024x640

Ergonomie in uw meubels

salvador hoekbank svv

Een nieuw jaar! Ontdek de woontrends van 2023

mexico groot sfeer svv

5 woontips om jouw huis als een thuis te laten voelen

arizona cognac 3s sfeer

Onze collectie bekijken?

Bezoek een megastore en profiteer deze week nog van extra voordeel!

winkel in de buurt
4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek