CBW-erkende woonwinkel
 4.2/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Woonsquare woonwinkels: CBW-erkend

Zekerheid neemt bij veel mensen een centrale rol in bij grote aankopen. Meubilair valt zeker onder de categorie grote aankopen en precies daarom is Woonsquare al decennia lang een CBW-erkende woonwinkel. CBW is de Nederlandse Centrale Branchevereniging Wonen. Elke aankoop die u doet bij een winkel die CBW-erkend is heeft vele voordelen voor u als klant, waaronder vooral extra zekerheid. Een CBW-erkende Woonwinkel hanteert namelijk algemene voorwaarden die u als klant extra goed beschermen.

woonsquare cbw erkens 1024x640

CBW wonen biedt u extra zekerheid

De algemene voorwaarden van CBW-erkende woonwinkels zijn gericht op alle regels die belangrijk zijn bij een (grote) aankoop zoals (aan)betalingen, annulering, levertijd, garantie en transport. De drie belangrijkste voordelen van een aankoop bij een CBW-erkende winkel zijn:

  • 2 jaar volledige productgarantie
  • Aanbetalingsgarantie
  • Onpartijdige afhandeling van klachten

Uitgebreid assortiment én CBW-erkend

Speelt zekerheid bij u ook een grote rol in het aankoopproces en hebt u plannen voor de aanschaf van nieuw meubilair? Kom dan eens vrijblijvend langs in één van onze vestigingen en bekijk ons uitgebreide assortiment. Iets moois gezien? Onze CBW-erkenning helpt u in elk geval twijfels over zekerheid van uw aankoop weg te nemen!

 

Meer inspiratie op doen

Woontrends 2022

Tips om de eetkamer in te richten

Durf jij het: een gekleurde bank?

Meubels bij een donkere vloer in de woonkamer

arizona cognac 3s sfeer

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek een megastore!

winkel in de buurt
Sluiten