CBW-erkende woonwinkel
 4.5/5 Klantbeoordeling

Woonsquare woonwinkels: CBW-erkend

Zekerheid neemt bij veel mensen een centrale rol in bij grote aankopen. Meubilair valt zeker onder de categorie grote aankopen en precies daarom is Woonsquare al decennia lang een CBW-erkende woonwinkel. CBW is de Nederlandse Centrale Branchevereniging Wonen. Elke aankoop die u doet bij een winkel die CBW-erkend is heeft vele voordelen voor u als klant, waaronder vooral extra zekerheid. Een CBW-erkende Woonwinkel hanteert namelijk algemene voorwaarden die u als klant extra goed beschermen.

CBW wonen biedt u extra zekerheid

De algemene voorwaarden van CBW-erkende woonwinkels zijn gericht op alle regels die belangrijk zijn bij een (grote) aankoop zoals (aan)betalingen, annulering, levertijd, garantie en transport. De drie belangrijkste voordelen van een aankoop bij een CBW-erkende winkel zijn:

  • Drie jaar productgarantie
  • Aanbetalingsgarantie
  • Onpartijdige afhandeling van klachten

Uitgebreid assortiment én CBW-erkend

Speelt zekerheid bij u ook een grote rol in het aankoopproces en hebt u plannen voor de aanschaf van nieuw meubilair? Kom dan eens vrijblijvend langs in één van onze vestigingen en bekijk ons uitgebreide assortiment. Iets moois gezien? Onze CBW-erkenning helpt u in elk geval twijfels over zekerheid van uw aankoop weg te nemen!

 

Meer inspiratie op doen

Makkelijk in en uit uw stoel met een sta-op stoel

Interieurtrends najaar 2015

5 Tips voor het kopen van een boxspring

Tips om de woning lenteklaar te maken