In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Onze voordelen

Lees hieronder alles over onze vijf voordelen.

1. Kwaliteitsmeubelen tegen gegarandeerd de laagste prijs.

Wij kunnen u de laagste prijs garanderen omdat wij wereldwijd inkopen. Onze inkopers reizen voor u de wereld rond om altijd de laatste trends in de collectie te waarborgen. Onze afdeling Kwaliteitsresearch onderzoekt en controleert continu de kwaliteit van ons assortiment.

Meer informatie over de laagste prijsgarantie

2. CBW-garantie op uw aankoop.

Ons bedrijf is een CBW-erkend Woonwinkel en voldoet dus aan alle criteria die de Centrale Branchevereniging Wonen stelt. Kopen bij een CBW-aangesloten winkel geeft u extra zekerheden op het gebied van bijv. uw aanbetaling en de productgarantie. Zo is uw aankoop verzekerd van minimaal 2 jaar volledige garantie.

Meer informatie over het CBW

3. Nu profiteren, later betalen.

Waarom zou u nu niet beschikken over nieuwe meubels en pas later betalen of betalen in termijnen zoals u dat wenst. Woonsquare biedt u alle mogelijke betaalmogelijkheden. Contant, pin of gespreid betalen met het laagste bedrag per maand.

4. Stipte bezorging door de gehele Benelux.

Onze chauffeurs rijden voor u door de gehele Benelux (en eventueel verder) om uw bestelling stipt te bezorgen. Zodra uw bestelling binnen is, nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

5. 92% van onze klanten beveelt ons aan.

Klanten zijn tevreden met hun bezoek aan één van onze filialen. Onze adviseurs nemen de tijd en helpen bij het zoeken naar de juiste bank. Dit alles onder het genot van een lekker kopje koffie.

Woonsquare. Da’s thuiskomen!

capri sfeer rvv

Onze collectie bekijken?

Bezoek een megastore en profiteer deze week nog van extra voordeel!

winkel in de buurt
4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek