CBW-erkende woonwinkel
 4.2/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.
categorie compleetinterieur 5

Complete interieurs

Dressoirs, tafels, eetkamertafels, salontafels, kasten, boekenkasten, vitrines, TV-meubels en meer, in massief of gefineerd eiken; bij Woonsquare vindt u het allemaal! Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het fijn vindt als uw tv-meubel, eettafel en kast op elkaar afgestemd zijn en om u het makkelijk te maken bieden wij daarom verschillende complete interieurs aan. Zo heeft u in één keer alles voor in uw woon- en eetkamer.

Complete interieurs

Sorteren op
montego sfeer
 

Montego

 
€ 1999,00
silverstone
 

Silverstone

 
€ 2149,00
lissabon sfeer
 

Lissabon

 
€ 2199,00
quebec sfeer
 

Quebec

 
€ 2299,00
carlton compleet sfeer
 

Carlton

 
€ 2299,00
astana compleet sfeer
 

Astana

 
€ 2599,00
melbourne ovaal sfeer

Liever de meubels in het echt zien?

Kom gezellig langs!

Vind een winkel in de buurt
catania compleet sfeer
 

Catania

 
€ 2749,00
oakland sfeer 1280x853px
 

Oakland

 
€ 2849,00
maverick meubelset
 

Maverick

 
€ 2899,00
« 1 2 »
cta

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek een megastore!

winkel in de buurt

Complete meubelset voor de woonkamer

Vaak is het gewoon fijn om een complete meubelset voor in huis te kunnen kopen. Meteen alle belangrijke meubels die bij elkaar passen, die u in éénkeer voor een mooie prijs kunt kopen. Voor iedere stijl hebben we een passende complete meubelset. Ook hebben wij een enorm assortiment houten meubelen en wij zijn dé plek waar u een geheel nieuw en compleet interieur kunt kopen voor zeer voordelige all-in prijzen. Uiteraard kunt u de meubels ook los bestellen. De items uit onze woonkamercollectie zijn in diverse kleurstellingen, uitvoeringen en maten leverbaar.

Complete interieurs bij Woonsquare

We hebben verschillende complete interieurs volgens verschillende woonstijlen, zoals complete interieurs die voldoen aan Scandinavische woonstijl, de landelijke, Urban Jungle en de Industriële woonstijl. Maar ook complete interieurs die u met accessoires om kunt vormen naar uw eigen stijl. Op onze website kunt u inspiratie opdoen van wat u leuk vindt en wat wij zowel aanbieden, maar ons assortiment wisselt regelmatig en niet alles staat altijd online afgebeeld. Kom daarom onze actuele collectie complete interieurs ook in één van onze woonwinkels bekijken.

U kunt een complete meubelset bij ons aanschaffen, zodat u alles meteen in één keer heeft en uw complete interieur een mooi geheel vormt. Daarnaast heeft u bij ons dus ook altijd de mogelijkheid om de meubels los aan te schaffen en hebben we complete eethoeken passend bij de rest van het complete interieur. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld eettafels met stoelen hebben, of een bartafel met stoelen passend bij uw nieuwe dressoir, kast of tv-meubel.

Woonsquare. Da's thuiskomen!

Sluiten