CBW-erkende woonwinkel
 4.4/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Complete woonkamer inrichten

Een complete woonkamer inrichten is niet zomaar een eenvoudig klusje. Het is geen kwestie van even naar de winkel, wat nieuwe meubels kopen en klaar..... Het opnieuw inrichten van uw woonkamer vergt de nodige voorbereidingen en denkwerk voordat u kunt genieten van uw compleet nieuwe woonkamer. Maar wat zijn al die dingen waar u aan moet denken nou eigenlijk? Wij zetten ze voor u op een rijtje!

Complete woonkamer inrichten

Gevoel van rust, vrijheid en luxe

De woonkamer is dé plek waar u zich moet kunnen ontspannen, alleen of met mensen om u heen. Indien u niet alleen beslist, bespreek dan altijd vooraf met uw partner wat jullie belangrijk vinden bij de inrichting van een woonkamer. Houden jullie van knus of toch liever een strak moderne woonkamer? Het kan allemaal, maar het is zaak om hiervan bewust te zijn alvorens grote aankopen te doen. Ook raden wij aan om eerst thuis alles op te meten zodat u in de winkel of online gericht kan gaan zoeken naar meubelstukken die qua maatvoering ook daadwerkelijk passen in uw interieur. En met passen bedoelen we niet dat die grote bank precies past. Houd altijd voldoende ruimte vrij voor een looppad. Leegte heeft namelijk de bijzondere eigenschap dat het een gevoel van rust, vrijheid en luxe creëert.

Het belang van voldoende opbergruimte

Een woonkamer kan nog zo mooi zijn, maar als de kamer vol ligt met prullen en spullen dan verpest dat al snel het beeld. En uw gevoel van rust! Post, sleutels, folders en kranten zijn slechts enkele dingen die vaak rondslingeren in de mooiste woonkamers. Houd hier daarom vanaf de start al rekening mee en zorg voor voldoende opbergmogelijkheden in uw nieuwe woonkamer. U zult zien dat uw woonkamer er dan niet langer alleen na de grote schoonmaak mooi uitziet, maar er elke dag netjes bij staat.

Complete woonkamer bij Woonsquare

Bent u toe aan een compleet nieuw interieur? Ontdek wat u mooi vindt, begin met meten en kom een kijkje nemen in één van onze winkels. Van klassiek massief eiken tot modern & design hoogglans, u slaagt altijd! En wij bieden voor iedereen een geschikte complete woonkamer aan zodat u niet zelf op zoektocht hoeft naar bijpassende meubels.

 

Meer inspiratie op doen

Hoe kiest u voor het juiste vloerkleed?

Zomertips: woonkamermeubels buiten zetten of beter van niet?

Tips om de woning lenteklaar te maken

De landelijke woonstijl

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek een megastore!

winkel in de buurt
Gratis afspraak maken
Sluiten