CBW-erkende woonwinkel
 4.3/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Op zoek naar een complete woonkamer set?

Een complete woonkamer set vinden om jouw huis leuk in te richten is geen eenvoudig klusje. Het vergt de nodige voorbereidingen en denkwerk voordat je kunt genieten van een compleet nieuwe woonkamer. Maar op welke dingen moet je letten? En welke mogelijkheden zijn er? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Gevoel van rust, vrijheid en luxe

De woonkamer is dé plek waar je moet kunnen ontspannen, alleen of met mensen om je heen. Indien je niet alleen beslist, bespreek dan altijd vooraf met jouw partner wat jullie belangrijk vinden bij de inrichting van een woonkamer. Houden jullie van knus of toch liever een strakke en moderne woonkamer? Het kan allemaal, maar het is belangrijk om hiervan bewust te zijn voor je op pad gaat om een complete woonkamer set te kopen. Het is bepaald uiteraard voor een groot deel de stijl van jouw woonkamer!

De juiste maten voor jouw complete woonkamer set

Wij raden aan om eerst thuis de woonkamer op te meten, zodat je in de winkel of online gericht kan zoeken naar meubelstukken die qua maatvoering goed passen in jouw interieur. Hou bij het opmeten van jouw woonkamer rekening met voldoende ruimte voor de complete woonkamer set. Dit geeft het een gevoel van rust, vrijheid en luxe creëert.

Het belang van voldoende opbergruimte

Een woonkamer kan nog zo mooi zijn, maar als de kamer vol ligt met spullen dan verpest dat al snel het beeld. En je gevoel van rust! Post, sleutels, folders en kranten zijn slechts enkele dingen die vaak rondslingeren in de mooiste woonkamers. Houd hier daarom vanaf de start al rekening mee en zorg voor voldoende opbergmogelijkheden in jouw nieuwe woonkamer. Je zult zien dat jouw woonkamer er dan niet langer alleen na de grote schoonmaak mooi uitziet, maar er elke dag netjes bij staat.

 

Verschillende soorten woonkamer sets

Dressoirs, eettafels, salontafels, boekenkasten, TV-meubels en meer: bij Woonsquare is voor iedereen een geschikte stijl te vinden. En met het aanschaffen van een complete woonkamer set is alles gelijk op elkaar afgestemd!

Onze complete woonkamer sets

Complete woonkamer set bij Woonsquare

Ben jij toe aan een compleet nieuw interieur? Ontdek wat je mooi vindt, begin met meten en kom een kijkje nemen in één van onze winkels. Van klassiek massief eiken tot modern & design hoogglans: wij bieden voor iedereen een geschikte complete woonkamer set.

 

Bekijk alle artikelen

Meer inspiratie op doen

Woontrends 2022

Kerstboom weg, wat nu?

Trends van nu en voor 2019

Een bank met losse elementen samenstellen bij Woonsquare

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek een megastore!

winkel in de buurt
Sluiten