CBW-erkende woonwinkel
 4.3/5 Klantbeoordeling
In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Een bank met losse elementen samenstellen bij Woonsquare

Makkelijk, leuk en hip: modulaire banken. Ofwel: banken opgebouwd uit losse elementen waarmee je een bank zo groot of zo klein kunt maken als je maar wilt. Zo kun je gaan voor een rechte bank met losse hocker of een uitgebreide hoekbank met losse elementen.

homeheader_luccahoekbank_860x581px.jpg

Woonsquare heeft een ruim assortiment hoekbanken en u-banken die bestaan uit losse elementen en daardoor geheel naar wens samengesteld kunnen worden. Voorbeelden van modellen zijn onder andere de Lucca, de Oxford, de Richmond en de Firenze. Deze banken met losse elementen zijn leverbaar in diverse kleuren en soorten bekleding.

blauwe-hoekbank-woonsquare

Stel zelf de bank samen

Een modulaire bank is naar eigen wens samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar een twee- of driezits bank, met of zonder armleuning of juist een hoekbank. Met de losse elementen van een modulaire bank zijn verschillende opstellingen mogelijk. Ideaal als je ervan houdt om een unieke bank samen te stellen. Bedenk bijvoorbeeld of je op jouw bank je benen wil kunnen strekken? Of aan welke kant de hoek van de hoekbank moet komen? Niet alleen de opstelling, maar ook het materiaal en de kleur kun je bij Woonsquare helemaal zelf kiezen. Kortom: een bank geheel op maat die past bij jouw unieke woonsituatie.

Dit zijn de voordelen van een bank met losse elementen

  • Met een modulaire bank kun je de zitruimte optimaal benutten;
  • Je hebt ruime keuze in opstellingen. Zowel gespiegelde opstellingen als kleine hoekopstellingen;
  • Je hebt zelf invloed op de grootte van de bank. Deze wordt geheel op maat gemaakt;
  • Ruime keuze in bekleding en kleuren;
  • Binnenkort verhuizen? De losse elementen neem je eenvoudig mee! Je draait ze gemakkelijk door smalle deuropeningen, gangen en trapgaten.
Grijze-hoekbank-woonsquare

Bekleding en vorm van de bank

Een bank met losse elementen kan uitgevoerd worden in diverse stoffen. Hou je van een stoere, moderne inrichting? Bekleed de bank dan bijvoorbeeld met leer. Of heb je eerder een klassieke woonsmaak? Kies dan voor de lichte tinten en ronde vormen. Ga je toch liever voor een strakke vormgeving en uitblinkend design? Kies dan voor een elementenbank op pootjes. Dit geeft een ruimtelijk effect en zorgt ervoor dat de bank gaat ‘zweven’.

De mogelijkheden bij Woonsquare zijn eindeloos. Kom gerust eens lang in een van onze winkels. We laten je graag de verschillende banken en bekledingen zien in onze showroom.

Geïnteresseerd?

Een bank met losse elementen zorgt voor volledige vrijheid in het kiezen van een opstelling. Wil je zelf een bank samenstellen, geheel passend bij jouw woonstijl? Neem dan een kijkje op onze website en maak je woondroom werkelijkheid.

Meer inspiratie op doen

Woontrends 2020

Industrieel wonen

Laag plafond optisch verhogen

5 tips om uw bank langer mooi te houden

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek een megastore!

winkel in de buurt
Sluiten