In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Is uw interieur al klaar voor de herfst?

De herfst is alweer begonnen en het zal niet lang meer duren voordat we allemaal lekker binnen onder een dekentje met een warme kop thee willen wegkruipen op de bank. Dit betekent voor veel huishoudens ook dat het interieur weer klaargemaakt wordt voor de koudere dagen. Het is weer de tijd van gezellige zithoekjes met zachte kussens, een heerlijk warme deken en gezellige verlichting. Is uw woonkamer deze herfst/winter toe aan een nieuwe inrichting? Wij geven u graag een paar tips!

montego sfeer

Bank: basis van uw interieur

Zoals we in onze eerdere blog al aangaven is de bank vaak dé basis van iedere woonkamer. Ga voor een comfortabele bank waar u zonder problemen urenlang heerlijk tot rust kunt komen. Neem geen overhaaste beslissingen, want u wilt natuurlijk wel dat uw nieuwe bank ook volgend jaar nog bij uw stijl en uw interieur past. Bent u er nog niet aan toe om een nieuwe bank te kopen, maar zoekt u toch dat beetje vernieuwing in uw interieur? Ga dan eens op zoek naar leuke nieuwe sierkussens voor op de bank. Ideaal om de winter mee door te komen: lekker wegdommelen met een stapel kussens op de bank.

Handig zithoekje

Hoe lekker een bank ook zit, toch kan een makkelijke fauteuil of stoel ook niet ontbreken in een woonkamer. Ideaal voor wanneer er bezoek over de vloer komt, maar ook een fijn eigen plekje om even te lezen of een telefoongesprek te voeren.

Persoonlijk tintje

Uiteraard kan een kast ook niet ontbreken. Iedereen heeft immers een plek nodig om spullen op te bergen waar u tegelijkertijd weer gemakkelijk bij kunt. De ideale kast biedt voldoende opbergruimte, maar biedt ook de mogelijkheid om uw persoonlijke spullen ter decoratie neer te zetten. Leuke fotolijstjes, een mooie plant of een speciale souvenir: allemaal zorgen ze voor een persoonlijk tintje in uw woonkamer.

Kies de juiste verlichting

Wanneer u eenmaal tevreden bent met de basisinrichting bestaande uit een mooie bank, een  comfortabele stoel en een handige kast, dan is het tijd om over de verlichting na te kijken. Goede verlichting maakt uw interieur leefbaar, maar overbelichting leidt vaak tot een kille sfeer. Wij raden u daarom aan om na het plaatsen van uw meubels goed na te denken over de soort en de locatie van de verlichting.

Is uw interieur al herfstklaar? Wij zijn benieuwd!

Meer inspiratie op doen

berlin compleet sfeer

Tv meubel van hout? Bekijk hier 3 verschillende stijlen!

senior kind blog leefcomfort ouderen 1 1024x640

Leefcomfort voor ouderen verbeteren

modern landelijk interieur 1024x640

4 tips voor een modern landelijk interieur

welke kleur bank kiezen sfeer paris hoekbank 1024x640

Welke kleur bank kiezen?

arizona cognac 3s sfeer

Onze collectie bekijken?

Bezoek een megastore en profiteer deze week nog van extra voordeel!

winkel in de buurt
4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek