In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Uw eigen "hotel chique" slaapkamer

Slaapt u ook altijd zo goed in een hotel? En wilt u dit luxe gevoel langer vasthouden dan alleen tijdens de vakantie? Breng “hotel chique” naar uw eigen slaapkamer met behulp van de tips in dit blog. Creëer binnen no time een stijlvolle slaapkamer die luxe uitstraalt, dit alles gewoon in uw eigen huis.

blog hotel chique slaapkamer boxspring veneto sfeer schuinmatras stopper 1024x640

Hotel chique

Hotel chique staat voor luxe en het fijne gevoel wat u in een hotel ervaart. Rijke kleuren, mooie stoffen en luxe details. De plek om tot rust te komen. Wanneer u deze rust in uw slaapkamer wilt brengen dan kunt u kiezen voor zachte materialen afgewisseld met glanzende details. Bijvoorbeeld een dekbed van (katoen)satijn, een velvet stoel, gordijnen tot aan de vloer, een hoogpolig vloerkleed of extra kussens op het bed. Dit geeft al snel een luxe uitstraling. Maar het belangrijkste in de kamer is toch wel het bed. Denkt u aan een hotel, dan denkt u al snel aan een boxspring zoals model Royal. Een royaal model met mooi afgewerkt hoofdbord, in een mooie kleur, die ook nog eens lekker ligt. Een vast- of elektrisch verstelbare boxspring, u kunt het zo luxe maken als u zelf wilt.

Fotocredits: Sidekix media

Kleuren hotel chique

De juiste basis van een hotel chique slaapkamer is licht. Een lichte vloer, witte gordijnen en zachte kleuren op de muur. Gebruik diepe luxe kleuren zoals, bruin, koningsblauw of donkergroen als accentkleur. Ook de kleur van 2020: Tranquil Dawn past goed bij een hotel chique slaapkamer. Vaak wordt er in een hotel één muur in de kamer voorzien van mooi behang. Dit is natuurlijk een makkelijke manier om meer sfeer in de kamer te creëren. Ga voor een grafisch patroon, iets industrieels of juist een print met planten. Maak het geheel af met messing en gouden accessoires.

Hotel chique zithoekje

In een hotelkamer is vaak ook een zithoekje, bureautje of kaptafel aanwezig. Hoe leuk is het om deze luxe ook in uw eigen slaapkamer terug kunt laten komen. Kies bijvoorbeeld een mooie tafel met bijpassende spiegel en een mooie stoel, zoals model Salzburg, om u in klaar te maken voor de dag. Kies voor een sierlijke lijst om de spiegel en ga los met accessoires en een mooie lamp die u ook nog eens voorziet van goed licht. Dat maakt eventueel het opmaken gemakkelijker en is een mooie eyecatcher is. Eyecatchers van dit moment zijn de populaire ananas- of palmboomlamp.

Accessoires hotel chique slaapkamer

Het draait bij hotel chique natuurlijk om luxe. In dit geval gaat het om uw eigen slaapkamer en kunt u hier meer persoonlijke details toevoegen. Een mooi schilderij of foto aan de muur misstaat natuurlijk nooit. Maak het bed rijkelijk op met mooie kussens en een mooie sprei. Maak bijvoorbeeld een kledingrek van mooie gouden of mat zwarte messing pijpen. Zet een nachtkastje van marmer naast uw bed of kies juist voor een fluwelen poef.

Heeft u onze boxsprings al gezien? Welke zou het beste passen in uw hotel chique slaapkamer? Bekijk ons assortiment of kom langs voor advies in een van onze winkels.

Meer inspiratie op doen

woonstijl ter inspiratie 1024x640

3 woonstijlen ter inspiratie voor uw woonkamer

ergonomie in uw meubels 1024x640

Ergonomie in uw meubels

landelijk wonen 1024x640

De landelijke woonstijl

blog bank langer mooi houden 1 1024x640

5 tips om uw bank langer mooi te houden

arizona cognac 3s sfeer

Onze collectie bekijken?

Bezoek een megastore en profiteer deze week nog van extra voordeel!

winkel in de buurt
4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek