Meubelen

Bij Woonsquare kunt u slagen voor al uw meubelen in huis tegen een goedkope prijs. Van bank tot eettafel of van een compleet interieur tot een boxspring voor in de slaapkamer. Uw meubels kunt u naar smaak en wens zelf samenstellen zodat uw nieuwe interieur aansluit bij uw woning. Voordat u weet welke kleur of materialen u voor uw nieuwe meubels wenst kunt u natuurlijk eerst inspiratie opdoen op onze website. Maar u kunt ook een van onze 10 vestigingen bezoeken om onze uitgebreide collectie te bekijken en te testen. Al onze vestigingen hebben ruime openingstijden en zijn door heel Nederland verspreid. Onze adviseurs staan klaar om u van het beste advies te voorzien.

banken en hoekbankenStoelen & fauteuils
complete interieursBoxsprings 

Meubelen bij Woonsquare

Wanneer u dacht bij Woonsquare enkel te kunnen slagen voor banken of hoekbanken, dan heeft u het mis.  Bij uw bezoek aan onze showroom zult u zien dat onze meubelen variëren van bank tot boxspring. U kunt uw inrichting gemakkelijk op elkaar afstemmen door te kiezen voor een van de complete interieurs die onze collectie u biedt. Wanneer u uw woonkamer of eetgedeelte in wilt richten heeft u ook ruime keus in hoekbanken, salontafels, eetkamerstoelen of fauteuils. Laat u online inspireren en kom de meubelen testen in een van onze vestigingen. Onze meubelen zijn compleet naar wens samen te stellen en worden speciaal voor u op maat gemaakt.

Meubelstukken

We weten dat ieder huis anders ingedeeld is en dat iedereen andere wensen en behoeftes heeft wanneer het aankomt op de inrichting van een woning. De een zit graag uren met goed gezelschap aan tafel te dineren, terwijl een ander zichzelf het liefst met een goed boek terug trekt in een comfortabele bank. Wat uw voorkeur ook geniet, bij Woonsquare hebben we voor iedereen de juiste meubelstukken. In onze ruime collectie hebben de meubelstukken iedere gewenste stijl. Van Scandinavische meubelen tot een Urban Jungle woonstijl.

Vind uw woonwinkel in de buurt>>

Belangrijke meubelen

Er zijn twee belangrijke soorten meubelen waar veel tijd op wordt doorgebracht; banken en boxsprings. Dit zijn meubelen die eerst goed getest dienen te worden voordat men deze aanschaft. Alleen dan weet u, of belangrijke meubelen als deze, naar wens zijn. Bij Woonsquare heeft u de mogelijkheid om de kleur, stof en het formaat van uw nieuwe meubelen uit te kiezen. Daarnaast kunt u in een van onze showrooms ontdekken dat er nog meer functionaliteiten beschikbaar zijn. Misschien ziet u een bank met relaxfunctie wel zitten of gaat uw voorkeur uit naar een elektrisch verstelbare boxspring. Onze adviseurs staan voor u klaar om u hierin te adviseren.

Woonsquare. Da’s thuiskomen. 

Volg ons op social media:
naar boven

Klanten beoordelen Woonsquare.nl met 4.5 uit 5 sterren, gebaseerd op 4510 beoordelingen. Bekijk beoordelingen