Woonwinkel

Voor de complete inrichting van uw woning kunt u terecht bij Woonsquare. Wij zijn dé woonwinkel met kwaliteitsmeubelen voor elk budget. Bij ons vind u niet alleen banken en hoekbanken, u kunt ook slagen voor complete interieurs, stoelen, fauteuil, tafels, opbergmeubelen en boxsprings. Onze filosofie zorgt ervoor dat hierbij altijd de laagst mogelijke prijs gehanteerd wordt.

Met 10 vestigingen en een ruim aanbod zijn wij één van de grootste woonwinkels van Nederland. Bij uw bezoek aan onze winkel denken onze adviseurs graag met u mee. Of u nu op zoek bent naar de bank van uw dromen of het complete interieur, onze woonadviseurs geven advies op maat.

Woonwinkel Woonsquare

Meubels testen

Op onze website kunt u inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld een hoekbank, eetkamerstoel of boxspring. Echter kunt u online niet beoordelen of het meubel ook daadwerkelijk lekker zit of ligt. Daarom nodigen wij u graag uit in een van onze woonwinkels om, onder het genot van een lekker kopje koffie, onze meubels te testen. Niet alle meubelen die in onze woonwinkels aanwezig zijn staan ook op onze website, de keuze in de winkel is reuze. Misschien valt uw oog wel op een model of kleur die u online nog niet heeft gezien? Gelukkig heeft u ruim de tijd om onze gehele collectie te komen aanschouwen. Al onze woonwinkels hebben ruime openingstijden en zijn ook tijdens feestdagen geopend.

Vind uw woonwinkel in de buurt>>

Woonwinkel voor iedereen

Woonwinkelen bij Woonsquare betekent niet alleen winkelen voor ieder budget, ook voor iedere smaak. We spelen in op de constant veranderende wensen van onze klanten, daardoor hebben we ook diverse woonstijlen en zijn we op de hoogte van de laatste trends. Dit kan zijn landelijk, modern, Scandinavisch of klassiek. Onze woonadviseurs helpen bij het kiezen van de juiste mogelijkheden die bij uw woning passen. Bij Woonsquare kunt u alle meubels naar wens en op maat samenstellen. Zo zorgen wij er voor dat u de woning mooi en volledig naar uw wensen in kunt richten. Dit alles voor een aantrekkelijk lage prijs. En wanneer u geluk heeft ontvang u ook nog eens een mooi cadeau bij uw aankoop.

 

banken en hoekbankenStoelen & fauteuils
complete interieursBoxsprings 

Woonsquare. Da’s thuiskomen. 

Volg ons op social media:
naar boven

Klanten beoordelen Woonsquare.nl met 4.5 uit 5 sterren, gebaseerd op 4510 beoordelingen. Bekijk beoordelingen