Collectie

Hier vindt u een kleine greep uit onze ruime collectie banken, stoelen en complete interieurs.

Woonsquare heeft een enorme keuze aan woonkamers, bankstellen, hoekbanken (relax)fauteuils, dressoirs, tafels, kasten, stoelen en accessoires.

Niet alles kunnen wij op onze website afbeelden. Wij verwelkomen u graag voor de volledige collectie in één van onze schitterende showrooms.

banken en hoekbankenStoelen & fauteuils
complete interieursBoxsprings

    

Collectie Woonsquare

In onze collectie vindt u alles om comfortabel te wonen in uw smaak en stijl. Onze collectie bevat losse, basis meubelstukken tot complete interieurs. Voor iedere stijl is er wel het juiste meubelstuk te vinden in onze collectie meubelen, van een mooie landelijke bank tot een industriële eetkamerstoel en dressoir. Bekijk bijvoorbeeld onze populaire moderne hoekbank Tanzania met longchair of onze Mexico hoekbank, onze mooie industriële hoekbank met sledepoot en stiksel of een van onze andere banken uit onze collectie.

Alles voor in de woonkamer

De woonkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis, waar veel tijd wordt doorgebracht. Daarom is het belangrijk om een eigen plek, maar ook een gezellige en warme woonkamer te creëren. Een plek waar u tot rust kunt komen, maar ook familie en vrienden kunt ontvangen. Dit alles kan met onze meubelen, die het centrale middelpunt gaan vormen in de woonkamer.

Collectie banken

Onze collectie bestaat zowel uit banken als stoelen als boxsprings. Voor alle basis meubelen voor in huis bent u bij Woonsquare aan het juiste adres. Onze collectie banken is groot, te groot om volledig op onze site te weergeven. Zo hebben we 2-zits, 2,5-zits en 3-zits banken, maar ook hoekbanken en longchair-baken. Ook is het mogelijk om uit onze collectie banken de bank van uw dromen zelf samen te stellen. Onze meubelen zijn zowel in stof als leer mogelijk en in verschillende kleuren.

Bewonder onze meubelen in het echt

Kom langs in een van onze winkels en raak geïnspireerd door onze ruime collectie meubelstukken. Tenslotte kunt u het beste beslissen bij een meubelstuk als een bank als u deze in het echt heeft gezien en op de bank heeft plaatsgenomen. Daarnaast staan in onze winkels ook onze experts klaar om u te adviseren over de mogelijkheden van onze meubelen en u advies te geven over uw woonstijl en budget. Wij combineren kwaliteit met een leuke prijs en als dank voor uw aankoop krijgt u bij ons ook nog eens een kado-artikel. Bij al onze meubelen krijgt u CBW-garantie, hiermee is de kwaliteit van onze collectie en van uw aankoop gewaarborgd. Onze winkels zitten door heel Nederland verspreid, zo is er altijd een Woonsquare bij u in de buurt.

Volg ons op social media:
naar boven

Klanten beoordelen Woonsquare.nl met 4.5 uit 5 sterren, gebaseerd op 4510 beoordelingen. Bekijk beoordelingen