In het formulier zijn velden niet ingevuld, die verplicht zijn.

Welke bank past bij u?

Voor de één moet een bank een echte plofbank zijn, waar u lekker in kunt wegduiken. De ander geeft de voorkeur aan een stevige comfort bank om op te kunnen relaxen. Aangezien u veel tijd doorbrengt op uw bank is het belangrijk dat deze comfortabel en helemaal naar uw zin is. Welke bank het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke wensen.

welke bank past bij u 1024x640

Lekker relaxen met het hele gezin

U ontspant en ligt het beste op een bank die u omarmt. Als u dit het liefst samen met één of meerdere gezinsleden doet, past een grote hoek- of U-bank het beste bij uw wensen. Een stoffen bank met veel kussens waar u lekker in wegzakt nodigt uit om heerlijk in weg te duiken en zorgt voor de ultieme ontspanning.

Banken waar je lekker met het hele gezin in kunt wegduiken zijn bijvoorbeeld de IslandCaribbean en de Firenze.

Relaxen volgens de laatste trends

U wilt een bank die voldoet aan de laatste trends, maar waar u wel lekker op kunt relaxen. De woonkamer is voorzien van de laatste trends van 2019 met okergeel, spiced honey en kleuren combineren. U kunt pas ontspannen als alles klopt en de bank bij het interieur past. Kies voor een bank met rechte lijnen en hoge poten die bij uw trendy interieur past. Alle kleuren mogen hierbij.

Relaxen volgens de laatste trends kan goed op bijvoorbeeld de Sahara woonlandschapStockholm, Barolo of voor de hele familie de Richmond. Alle banken zijn in verschillende bekledingen, kleuren en opstellingen verkrijgbaar.

Relaxen met een goed comfort

Vindt u het comfortgehalte erg belangrijk aangezien u veel tijd doorbrengt op de bank? En is voor u een juiste houding één van de uitgangspunten voor het kopen van een bank? Kies dan voor ergonomie in uw meubels. Zo voorkomt u nek- en rugklachten en kunt u zich zonder zorgen ontspannen. Veel van onze banken hebben een relaxfunctie. Dit kan de benen ontlasten door deze iets gebogen te laten rusten. Door deze functie kunt u lekker relaxt liggen op de bank, zonder onderuit te zakken.

Voorbeelden van deze banken zijn de DenverFleetwood en voor het hele gezin de Konstanz. De laatste heeft een opberg-unit en drankenhouder; zo hoef je nooit meer van de bank af.

Wilt u onze banken in het echt komen bewonderen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden qua stoffering, kleur en opstelling? Kom langs in één van onze vestigingen en wij helpen u graag.

Meer inspiratie op doen

divani hoekbank sfeer rvv 01

Ton sur ton in de woonkamer: maak een statement met kleuren in jouw inrichting!

welke kleur bank kiezen sfeer paris hoekbank 1024x640

Welke kleur bank kiezen?

boxpsring kopen boxspring hamton 1024x640

5 Tips voor het kopen van een boxspring

costa

Klassieke woonstijl

arizona cognac 3s sfeer

Onze collectie bekijken?

Bezoek een megastore en profiteer deze week nog van extra voordeel!

winkel in de buurt
4 sterren
 
13016 klanten beoordelen ons met een 4 uit 5 via Trustpilot
Sluiten
Aanbiedingen
Voorraadvoordeel
Winkels
Adviesgesprek